Διαφήμιση

Ιδιοκτήτης Geekbench: "Το Android βλέπει πλέον τη σκόνη του iPhone"

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

  - Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

  - Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ιδιοκτήτης Geekbench: "Το Android βλέπει πλέον τη σκόνη του iPhone"   O John Poole είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Primate Labs, που βρίσκεται πίσω από το Geekbench benchmark test.
   Και τώρα επισημαίνει ότι τα νέα iPhone σκοράρουν 50% υψηλότερα σε σχέση με τις ναυαρχίδες Android.

   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ανοησίες και αριθμολαγνεία. Αυτό πουλάει ο κύριος, φυσικά. Αν αυτό τώρα, κάνει τους χρήστες και κατόχους μηλόφωνων να κοιμούνται καλύτερα το βράδυ, πάσο.
   Σε καθημερινή χρήση, πάντα σε hi end επίπεδο (για να είναι συσκρίσιμο) οι διαφορές είναι αμελητέες. Τα ίδια app τρέχουν και οι δύο πλατφόρμες. Αν το μηλόφωνο
   τα ανοίγει μερικά δέκατα πιο γρήγορα η φορτώνει την Χ ιστοσελίδα μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα ή ανοίγει το Ψ παιχνίδι 2-3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα, πρακτικά
   δεν σημαίνει κάτι στην καθημερινή εμπειρία χρήσης, για τον περισσότερο κόσμο πιστεύω.

   * Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
  • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

   Ανοησίες και αριθμολαγνεία. Αυτό πουλάει ο κύριος, φυσικά. Αν αυτό τώρα, κάνει τους χρήστες και κατόχους μηλόφωνων να κοιμούνται καλύτερα το βράδυ, πάσο.
   Τί λες ρε άρχοντα;;;;;;; Θα μας τρελάνεις;;;;;;; Σε ενημερώνω (επειδή είμαι 100% σίγουρος ότι δεν το γνωρίζεις) πώς μέχρι πρίν 2 ή 3 χρόνια η Apple δεν είχε καν εφαρμογή που διάβαζε επιδόσεις! Δεν τον απασχολεί τον μηλοχρήστη πόσα γράφει το κοντέρ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 5 ΒΑΣΙΚΑ πράγματα για την Apple! Και μήν πετάτε ότι μπαρούφα σας έρθει στο κεφάλι!!!!

   Το Android ξεκίνησε όλη αυτή την ηλίθια κόντρα, έγραψε εφαρμογές μου μετράνε γκάζια, μας έδειξε με πόσα τρέχει, και όταν αυτές τις εφαρμογές τις έκανε port και η Apple στο iOS γράψανε (και γράφουν ΠΑΝΤΑ) καλύτερες επιδόσεις! Τώρα ο Α11 ξεσκίζει και ρίχνει σκόνη με το εργαλείο που προώθησε το ίδιο το Android. Και στην ουσία δείχνει αυτό που μπορεί να καταλάβει και ο γιός μου στο Δημοτικό : Όταν το software γράφεται για συγκεκριμένο hardware, το αποτέλεσμα είναι...ios! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

   Ε όχι και να μας πείτε οτι η Apple ασχολείται με τα benchmark!!!!!! Και μάλιστα ότι βασίζεται πάνω σε αυτό και ότι αυτό πουλάει! Άμα δεν το 'χεις...άστο το ρημάδι γ@μώ το κέρατό μου!!!!!! Μην πετάς ότι νάναι!!!!!

   Συγχύστηκα και αποχωρώ! Ντζάπα μου ανεβαίνει η πίεση! :cursing:
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Τον διάβασες καλά τον τίτλο του άρθρου πριν γράψεις την.. έκθεση με θέμα: "iOS και μετά το χάος" , έ; :lol:

   * Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
  • Διαφήμιση