Διαφήμιση

RedMI Note 4 και SMS 160 χαρακτήρων

  >> Ενημέρωση VIP μελών <<

  Είναι έτοιμες οι 20 νέες XTRV-9.9.3/6 ROM για την που σας έχoυν σταλθεί μέσω του VIP mail.

  Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες MIUI 10 ROM.
  Θα σας δώσουμε νέες MIUI 11 ROMs όταν έχουμε διαθέσιμο Source.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Καλημέρα!ΔΕν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων εκτός της στοκ που να μπορεί να λειτουργεί κανονικά σε μεγάλα μηνύματα με emoji κλπ;;Δεν βολεύει καθόλου αυτή η επιλογή.Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με άλλες συσκευές.Μήπως έχει γίνει κάποια διόρθωση στην miui 9;Παίζει ρόλο που αφαίρεσα τον ορθογραφικό έλεγχο(υπογράμμιση με κόκκινη γραμμή);
  • Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Ο/H sharkimi έγραψε:

   Καλημέρα!ΔΕν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων εκτός της στοκ που να μπορεί να λειτουργεί κανονικά σε μεγάλα μηνύματα με emoji κλπ;;Δεν βολεύει καθόλου αυτή η επιλογή.Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με άλλες συσκευές.Μήπως έχει γίνει κάποια διόρθωση στην miui 9;Παίζει ρόλο που αφαίρεσα τον ορθογραφικό έλεγχο(υπογράμμιση με κόκκινη γραμμή);
   Δεν υπάρχει περίπτωση με οποιαδήποτε εφαρμογή, να στείλεις απλό SMS που να περιέχει πάνω από 70 χαρακτήρες και ταυτόχρονα emoji κλπ...Δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά τρόπου τυποποίησης και υλοποίησης. Αν δεν είχες πρόβλημα σε άλλες συσκευές, τότε δεν το έστελνε σαν απλό SMS, αλλά σαν MMS χωρίς να σε ενημερώσει και με την αντίστοιχη χρέωση.
  • Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν ενα xperia z με android 5.1.1 έστελνα πολλά μηνύματα με emoji χωρίς να μετατρέπεται σε mms.Θυμάμαι ότι κάπου είχα αλλάξει μια ρύθμιση που δεν είχε περιορισμό και έστελνε κανονικά χωρίς να με χρεώνει mms.Με χρεωνε κανονικά sms. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά συνέβαινε.
  • Ο/H sharkimi έγραψε:

   Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν ενα xperia z με android 5.1.1 έστελνα πολλά μηνύματα με emoji χωρίς να μετατρέπεται σε mms.Θυμάμαι ότι κάπου είχα αλλάξει μια ρύθμιση που δεν είχε περιορισμό και έστελνε κανονικά χωρίς να με χρεώνει mms.Με χρεωνε κανονικά sms. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά συνέβαινε.
   Τότε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, πλην του ότι στο έσπαγε σε πολλαπλά SMS των 70 χαρακτήρων ή τα έστελνε σαν χαρακτήρες πχ το χαμόγελο σαν : )
  • Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Ο/H sharkimi έγραψε:

   Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν ενα xperia z με android 5.1.1 έστελνα πολλά μηνύματα με emoji χωρίς να μετατρέπεται σε mms.Θυμάμαι ότι κάπου είχα αλλάξει μια ρύθμιση που δεν είχε περιορισμό και έστελνε κανονικά χωρίς να με χρεώνει mms.Με χρεωνε κανονικά sms. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά συνέβαινε.
   Όχι δεν συνέβαινε. Θα μας συγχωρήσεις που επιμένουμε τόσο πολύ, αλλά τεχνικά είναι αδύνατη η υλοποίηση SMS με τη χρήση GSM Alphabet που να υποστηρίζει extended unicode χαρακτήρες όπως είναι τα emojis. Αυτό δεν αποτελεί άποψη δική μας, αλλά γεγονός στο οποίο δεν τίθεται αμφισβήτηση. Αυτό που προφανώς γινόταν στην προηγούμενη συσκευή σου, ήταν ότι η εφαρμογή των μηνυμάτων, απλά έστελνε αυτόματα και 2ο SMS μετά τους 70 χαρακτήρες του μηνύματος σου, δηλαδή το έσπαγε στα 2. Απ' όσο θυμάμαι (και ας με διορθώσει ο Δημήτρης @dnomikos αν δεν θυμάμαι σωστά) αυτό μπορεί να γίνει αυτόματα και στις Xiaomi συσκευές. Εδώ όμως μιλάμε για την αποστολή ενός μηνύματος και συγκεκριμένα μηνύματος SMS 160 χαρακτήρων και οι χαρακτήρες αυτοί μπορεί να είναι μόνο όσοι βρίσκονται στον πίνακα που έδωσε πιο πάνω ο Δημήτρης, χωρίς γιατί και πως. Έτσι λειτουργεί το συγκεκριμένο πρότυπο.
  • Φίλε μου συμφωνώ με όσα λες παραπάνω.Εγώ δεν είπα ότι έγραφα πολλαπλά sms 160 χαρακτήρων.Απλά έστελνα πολλά μηνύματα τα οποία προφανώς έσπαγαν αλλλά δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός. Δηλαδή μπορούσα να γράψω ας πούμε 12 μηνύματα με emoji χωρίς να μετατρέπετε σε mms. τώρα νομίζω ότι με τα τα 5-6 μηνύματα σε γυρίζει σε mms.απλά είναι πολύ περιορισμένο,αυτό με ενοχλεί.