Διαφήμιση

Βοήθεια για παραγγελία

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Βοήθεια για παραγγελία

   Καλησπέρα ,

   Είδα ένα ποστ όπου το xiaomi greek community καλωσόριζε το geekbuying και επειδή έκανα μία παραγγελία από αυτό το site και χρειάζομαι βοήθεια , δεν ήξερα που αλλού να απευθυνθώ. Έκανα πολλά λάθη επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω από κίνα. Αρχικά δεν χρησιμοποίησα paypal. Δεύτερον δεν είχα ψάξει για τα παράπονα του κόσμου για το site νωρίτερα . Τέλος πάντων , προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να ακυρώσω την παραγγελία . Στην αρχή φάνηκαν να είναι εξυπηρετικοί λέγοντας πως θα έχω πίσω τα χρήματα την επόμενη μέρα. Όμως με το που επικοινώνησα πάλι σήμερα ξεκίνησαν να μου λένε άκυρα πράγματα , που δεν είχαν καμία σχέση με τις ερωτήσεις που έκανα , πως τα χρήματα θα επέστρεφαν περίπου σε ένα μήνα ενώ και καλά εκείνοι τα είχαν ήδη στείλει πίσω και οφειλόταν σε πρόβλημα της τράπεζας . Νομίζω πως όσο και να επιμείνω , δεν θα μπορέσω να βγάλω άκρη μαζί τους , ειδικά χωρίς την κάλυψη του paypal. Για αυτό σκέφτηκα πως ίσως υπάρχει κάποιος μέσα στο φόρουμ που μπορεί να με βοηθήσει. Ανυπομονώ για την απαντησή σας.
  • Καλησπέρα και καλώς ήρθες,

   δυστυχώς το εν λόγω κινεζομάγαζο δεν συνεργάζεται με την κοινότητα. Οπότε δεν υπάρχει τρόπος πίεσης. Στο προκείμενο όμως. Το μόνο που έπρεπε να κάνεις από την στιμγή που δεν χρησιμοποίησες το Paypal θα ήταν να κάνεις άμεσα αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου.

   Είναι χρονοβόρα διαδικασια αλλά και το μόνο πράγμα που μπορεις να κάνεις τώρα..

   Ας ευχηθούμε να λήξει αισίως η όλη ιστορία.. Μέχρι τότε υπομονή και ευγένεια στην επικοινωνία σου με το Geekbuying
  • Καλώς σας βρήκα :P και ευχαριστώ πολύ για την σύντομη απάντηση και τις συμβουλές σου.

   Συγνώμη για την παρεξήγηση , αλλά βλέποντας το σχετικό post όπου η xiaomi greek community καλωσόριζε το geekbuying υπέθεσα ότι θα υπηρχέ κάποιο είδος σύνδεσης μεταξύ των δύο.

   Λίγο αφού έκανα το post εδώ πήγα στην τράπεζα για να δω τι μπορώ να κάνω και η αλήθεια είναι πως παρ' όλο που ο υπάλληλος ανέφερε την αμφισβήτηση συναλλαγής , από την έκφραση του κατάλαβα πως δεν θα βοηθήσει και πάρα πολύ. Όμως , λέω να περιμένω μια εβδομάδα μέχρι να ξεκινήσω αυτή τη διαδικασία. (όπως με συμβούλεψε και ο υπάλληλος της τράπεζας) . Θα ήθελα να σημειώσω ότι εκτός του ότι απέφευγαν με κάθε τρόπο να απαντήσουν στις ερωτήσεις που έκανα , με διαβεβαίωσαν πως η τράπεζα μου θα μπορούσε να δεί ότι η μεταφορά των χρημάτων απο τον δικό τους λογαριασμό προς τον δικό μου έχει γίνει , πράγμα που φυσικά δεν γίνεται.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H thanoschanias έγραψε:

   Συγνώμη για την παρεξήγηση , αλλά βλέποντας το σχετικό post όπου η xiaomi greek community καλωσόριζε το geekbuying υπέθεσα ότι θα υπηρχέ κάποιο είδος σύνδεσης μεταξύ των δύο.
   Η μόνη σύνδεση που υπάρχει με όλα τα καταστήματα, είναι η παρουσία τους στο Forum μας ως διαφημιζόμενοι. :D
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)