[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<
Τρέχουσα ενημέρωση 21.1.13/14 (15-01-2021 14:15)
Έγινε η διανομή των νέων 21.1.13/14 ROM για συνολικά 21 συσκευές...
-
-
Γεια σας παιδια, εχω το mi5s με xtrv 7.4.14 developer, εχω να αναβαθμισω απο το μαρτιο. Λαγκαρει πολυ τελευταια οποτε παω για αναβαθμιση, δεν το κανα τοσο καιρο γτ δεν εχω pc επειδη λειπω για σεζον και φοβομουν μην γινει καμια στραβη και μεινω χωρις κινητο.κατεβασα την τελευταια, κανω ενα factory reset και απλα τη περναω; μεσω twrp ή updater οπως εκανα παντα στα παλια μου xiaomi? Επισης οταν το πρωτοπηρα εβγαζε 155.000 antutu τωρα βγαζει 60.000.
-
Καλημέρα.Γνωριζει κάποιος εάν σήμερα έχει καινούργιες beta????
-
-
-
Επειδη η κατασταση με το σφαλμα μηνυματος δεν παλευεται σκεφτομαι να γυρισω πισω στην 7.6.8 stable. Τι διαδικασια χρειαζεται;
Να φανταστω flash μεσω recovery, η καινουργια ρομ σε μια καρτα μνημης κ εγκατασταση. -
Παιδιά η καμερα πολύ χάλια!Redmi 5 Plus
RedMi Note 2
Redmi 3
AMAZFIT Bip
Mi Bluetooth Headset
Roidmi
Mi Band 1s
Xiaomi TS Sunglasses
Yeelight
Mi Composition Scale -
Ο/H plakos έγραψε:
Επειδη η κατασταση με το σφαλμα μηνυματος δεν παλευεται σκεφτομαι να γυρισω πισω στην 7.6.8 stable. Τι διαδικασια χρειαζεται;
Να φανταστω flash μεσω recovery, η καινουργια ρομ σε μια καρτα μνημης κ εγκατασταση.
-
-
Όχι δεν θα έχει. Από την επόμενη εβδομάδα!
-
καλησπερα παιδια ,
πιθανον ειναι λαθος το μερος που ρωταω αλλα δεν ξερω καλα που να απευθυνθω οποτε κανω ενα ερωτημα εδω...φιλος κολλητος εχει το xiaomi mi3 με miui 7 gtv 6.2.18 και επειδη δεν το κατεχει καθολου του κανω εξυπηρετηση...για να βαλει την τελευταια ρομ .την τρεχουσα? περιληπτικα τι πρεπει να κανουμε?
ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη εαν ειναι λαθος το σημειο του postlive every day as it was the last day of your life!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0