Εδω κ δυο εβδομαδες εχω περασει την 7.9.21 σε ενα xiaomi redmi note 3g. Το προβλημα που βγαζει σε μενα μεχρι τωρα κ απο οτι εχω διαβασει κ σε αλλες συσκευες ειναι οτι μου βγαζει σφαλμα στα μηνυματα κ στην αναβθμιση. Κατα τα αλλο ολα καλα. Ελπιζω να βγει καποιο fix συντομα.
[XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<
Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.1.20) για 21 συσκευές
Έγινε γενικό FIX στον Updater για όλες τις συσκευές, από την επόμενη έκδοση θα μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά τα ΟΤΑ μέσα από την εφαρμογή.
Αύριο θα βγάλουμε και αρκετές XTRV Stable ROMs
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με τον οδηγό που σου έδωσα τα κατάφερες; Γιατί το libra έχει μια ιδιομορφία στο ξεκλείδωμα.
Το αρχείο έχει όνομα "miflash_unlock-en-2.3.803.10"Won't Back Down -
Ο/H mapatronis έγραψε:
Ο/H ivaitsis1974 έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@ivaitsis1974
Αν μιλας για κολλήματα όταν το τηλέφωνο το έχεις στη φόρτιση , είναι σύνηθες σε κάποιες συσκευές να παρουσιάζεται κάτι τέτοιο , θα σου πρότεινα να το αφήνεις να φορτίσει ... Για να το αναφέρεις αυτό μάλλον το δουλεύεις αρκετα με το καλώδιο στο ρεύμα ..
Από το περασμένο Σάββατο έχω βάλει την 7.9.22 global dev για redmi 3s rooted με SuperSU και xposed και το τηλέφωνο δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Επίσης είδα καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Πιθανόν κάτι να φταίει με την ελληνική ρομ. Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις για να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. -
Ξέρεις αν μπορώ να την περάσω κατευθείαν ?
-
Ο/H mapatronis έγραψε:
Ξέρεις αν μπορώ να την περάσω κατευθείαν ?
-
Καλησπερα παιδιά έχω στο κινητό μου περασμένη την xtrv stable 8.5.2.0 θέλω να περάσω miui 9 την συγκεκριμένη από αυτό το thread. Τι διαφορετικό έχει η developer apo stable? Και μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια ειδική διαδικασία επειδή θα πάω από stable σε developer? Και τέλος... Ξέρει κανένας ποτε περίπου θα βγει η stable miui 9?
-
Ο/H CrazyGM έγραψε:
Και μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια ειδική διαδικασία επειδή θα πάω από stable σε developer? Και τέλος... Ξέρει κανένας ποτε περίπου θα βγει η stable miui 9?
Η Stable Miui 9 ROM δεν είναι βέβαιο ακόμη πότε θα εμφανιστεί και για ποιες συσκευές. -
Τι διαφορά υπάρχει από την stable? Και η developer είναι διαθέσιμη για την συσκευή μ? Redmi note 3 hennessy
-
Ο/H CrazyGM έγραψε:
Τι διαφορά υπάρχει από την stable? Και η developer είναι διαθέσιμη για την συσκευή μ? Redmi note 3 hennessy
Με αυτή την λογική ίσως έχουν περισσότερα Bugs από τις Stable αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι τουλάχιστον 2-3 μήνες μπροστά από αυτά που προσφέρει η Stable.
Και φυσικά υπάρχει και για την συσκευή σου Developer Miui 9 ROM και είναι στην λίστα της αρχικής σελίδας. -
Ευχαριστώ. Και δυο πραγματακια ακόμα
1) αν αποφασίσω από developer να ξαναπάω stable θα ξανακάνω factory reset πάλι;
2) αν τελικά προχωρήσω στο να βάλω developer να βάλω την xtrv ή την aroma? -
1. Ναι θα χρειαστεί πάλι factory reset.
2. H aroma είναι η xtrv με τη διαφορά ότι έχει installer κατά την εγκατάσταση της οποίας έχεις πολλές επιλογές. -
Ο/H kdaffy έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
αν πας ενα βημα πισω απ αυτο που δειχνει το screenshoot που ανεβασες, υπαρχει το Gboard. Μηπως ρυθμιζεται απο κει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0