Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.1.17 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
το sailfish os εχει ενα store(στο jolla που εχω λεγεται jolla store) μεσα στο οποιο υπαρχει μια εφαρμογη Android support που στην ουσια ειναι ενας προσομοιωτης για να παιζει τις android εφαρμογες. μηπως πρεπει να το κατεβασεις για να τις τρεχει;
Το γνωρίζω. Δεν υπάρχει μεχρι στιγμης αυτή η εφαρμογή για "custom" sailfish sto jolla store
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξανά έβαλα την AEX και παρατήρησα ότι έχω καλύτερο ήχο από το ηχείο με το Dolby σε όποια επιλογή και να βάλω .Σαν να δουλεύει καλύτερα το Dolby εκεί βασικά το εκουαλαιζερ που έχει.
Ξανά έβαλα την AEX και παρατήρησα ότι έχω καλύτερο ήχο από το ηχείο με το Dolby σε όποια επιλογή και να βάλω .Σαν να δουλεύει καλύτερα το Dolby εκεί βασικά το εκουαλαιζερ που έχει.
Και γω σε αυτή έχω καταλήξει. Πολύ καλύτερη απο τη Lineage 15.0
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να βγάλω την miui 9 rom και να βάλω την lineage μιας και είναι ποιο κοντά στο καθαρό android.Άν αξίζει θα μπορούσατε να μου προτείνατε κάποιον οδηγο για να προχωρίσω στο flashαρισμα της?
φίλε μόλις σήμερα έβαλα στο 4 prime μου με απλό wipe data dalvik/cache και cache. Βέβαια έχω το 4 prime και twrp 3.1.3.2. Εμένα μου δέχτηκε την αλλαγή χωρίς να χάσω τον αποθηκευτικό χώρο τα αρχεία μου.
Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας!