Διαφήμιση

Project x aosp resurrection remix

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Project x aosp resurrection remix

   Καλησπέρα στην κοινότητα.

   Είμαι κάτοχος του Redmi Note 4 (3GB/64GB) Nikel από τον Δεκέμβριο, και τόσους μήνες απολάμβανα τα καλά του MIUI με την Global Stable, καθώς και έκανα υπομονή με τις ιδιοτροπίες της. Τον τελευταίο καιρό όμως είχα πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας καθώς και με τραγική θερμοκρασία που έπιανε το κινητό όταν έκανα οτιδήποτε παραπάνω από τα βασικά (με παιχνίδια δεν πιανόταν στο χέρι). Στην αρχή το έριξα στον επεξεργαστή αποκλειστικά και είπα υπομονή μέχρι να πάρω άλλο κινητό. Μετά είπα ας δοκιμάσω να βρω και κάμια ρομ διαφορετική.

   Έτσι μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα την ρομ του τίτλου, Project x aosp resurrection remix. Την εγκατέστησα χρησιμοποιώντας το fastboot για να βάλω το TWRP από εδώ και με google translate camera στο τάμπλετ για τα κινέζικα με το TWRP έβαλα την ρόμ.


   Την έχω εγκατεστημένη 2 μέρες τώρα και μπορώ να πω με ασφάλεια ότι δουλεύουν τα πάντα. Bluetooth, data, camera, όλα φαίνονται ΟΚ. Επίσης ζεσταίνεται κάπως λιγότερο από ότι πρίν το κινητό και παρατηρώ ΠΟΛΥ λιγότερο throttling στα παιχνίδια. Οπότε αν θέλει κάποιος να την δοκιμάσει σας το συνιστώ αν προτιμάτε κάτι πιό κοντά στο pure android από το MIUI.


   Ότι θέλετε να με ρωτήσετε για την ρομ είμαι διαθέσιμος να το δοκιμάσω να δω αν δουλεύει.

   EDIT: και μία screenshot για του λόγου το αληθές.