Διαφήμιση

Πάνω από 300 εκ. smart συσκευές πουληθήκαν το 1ο τετράμηνο αυτού του έτους

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πάνω από 300 εκ. smart συσκευές πουληθήκαν το 1ο τετράμηνο αυτού του έτους

   Οι πωλήσεις των Smart κινητών συσκευών για το 1ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους έχουν φτάσει στο ρεκόρ των 308,7 εκατ. συσκευών, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.
   Ο αυτός αριθμός αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξεως του 37,4% σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2012.


   Όπως συμβαίνει συνήθως, το Android έχει τη μερίδα του λέοντος της αγοράς, με περίπου 59,5% των συσκευών να αποτελούν μέρος του Open Handset Alliance της Google.
   Η Apple και η Microsoft ακολουθεούν με 19,3% και 18,1%, αντίστοιχα.

   Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι πωλήσεις των tablet έχουν κάνει το μεγαλύτερο άλμα, με πωλήσεις περίπου 41,9 εκατ.συσκευών, δηλαδή μία συγκλονιστική ετήσια αύξηση της τάξεως του 106,1%. Η Apple συνεχίζει να ηγείται με μερίδιο αγοράς 46,4%, αλλά έχασε περισσότερο έδαφος από το Android και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα γι'αυτήν.

   Στα smartphone το Android ελέγχει περίπου το 75,6% της αγοράς, με τη Samsung να είναι ο κύριος συντελεστής στην συγκεκριμένη επιτυχία, και αυξάνεται κατά περίπου 64,3% από έτος σε έτος.

   Η Apple είδε τη χαμηλότερη ετήσια αύξηση της μετά την κυκλοφορία του αρχικού iPhone το 2007, με μόλις 6,7%.

   Τέλος, ο αντίκτυπος του Android μπορεί να γίνει αισθητός και στο χώρο των Notebook PC, καθώς οι αποστολές έχουν μειωθεί κατά 13,1% σε σχέση με πέρυσι.
   Τα ARM-based chipsets αναγκάζουν τους παραδοσιακές πρωτοπόρους όπως η Microsoft και η Intel, στο λιανικό εμπόριο να πουλούν τις συσκευές τους σε χαμηλότερες τιμές, με την ελπίδα να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

   [GsmArena]
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !



   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)