Διαφήμιση

Μπαταρία Mi-πρώτη φόρτιση

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Μπαταρία Mi-πρώτη φόρτιση

   Επειδή αγοράζω καινούριο κινητό στα από 7 χρόνια, δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία. Πήρα ένα Mi 6. Την πρώτη φόρτιση την άφησα 2-3 ώρες ίσα ίσα για να γεμίσει. Όχι όπως κάναμε παλιά που τις πρώτες φορτίσεις τις αφήναμε 10-12 ώρες. Είχα διαβάσει ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Έλα όμως που η χρήση του κινητού μετά την πρώτη αυτή φόρτιση που έκανα, κράτησε 22 ώρες. Ανησύχησα μην έκανα λάθος! Παρεπιπτόντως η χρήση του κινητού που έκανα δεν ήταν και η σούπερ Ουαου. Τυπική χρήση όταν έχεις στα χέρια σου μια νέα συσκευή. Και χωρίς να παίξω ούτε ένα παιχνίδι και ούτε δευτερόλεπτο YouTube. Απλά θέλω την εμπειρία χρήσης από παλιούς χρήστες κινητών Xiaomi και κανένας που έχει το mi 6 μπορεί να μας πει πόσο του κρατάει η μπαταρία
  • Διαφήμιση
  • Βασίλη, τα στατιστικά της μπαταρίας συνήθως φτιάχνουν μετά από 3-4 πλήρεις φορτίσεις - αποφορτίσεις.
   Και φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η ROM που φοράει η συσκευή (Αν είναι γνήσια ή πειραγμένη από το μαγαζί που στην πούλησε).

   Επίσης καλό είναι να έχεις μέτρια φωτεινότητα στην οθόνη καθώς είναι από τα ποιο ενεργοβόρα Hardware της συσκευής. :D
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Νομίζω έχεις δίκιο! Σήμερα είμαι μετά από την δεύτερη φόρτιση και πάει καλύτερα! Η μπαταρία επεσε στο 95% πιο αργά από χτες! Ευχαριστώ! Και μια ερώτηση για όποιον ξέρει: ποσο περίπου να περιμένω να μου κρατήσει η μπαταρία του mi 6 με μέτρια χρήση; Όπως λέω και πιο πάνω, χωρίς να παίζω παιχνίδια και χωρίς υπερβολικά τηλεφωνήματα!