Διαφήμιση

Βοήθεια για κινητό

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Βοήθεια για κινητό

   Καλησπέρα,

   Επειδή είμαι νέος στο κόσμο της Xiaomi, θα ήθελα να πάρω μια γνώμη από γνώστες πριν προβώ σε οποιαδήποτε πράξη. Πριν λίγες μέρες πήρα την απόφαση να πάρω νέο κινητό αλλά είμαι ακόμα στην αναζήτηση. Έπεσε το μάτι μου πάνω στο Redmi 4x αλλά όσα review έχω δει είναι λίγο αντικρουόμενα μεταξύ τους σε κάποια θέματα. το budget είναι ως 150$ και θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming. Είναι καλη επιλογή το 4x ( προφανώς πάω για το 32gb ) ή υπάρχει κάποιο άλλο σε παρόμοια τιμή που είναι καλύτερο? Όλες οι συμβουλές δεχτές!

   Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :D :D
  • Δεν μπορώ να ξέρω ποια Reviews έχεις δει, αλλά είναι μία πολύ τίμια συσκευή για τα χρήματα που ζητάει και με αρκετά καλά χαρακτηριστικά που δεν θα σε απογοητεύσουν.
   Αρκεί βέβαια να μην ζητάς πάρα πολλά από την κάμερα σε αυτή την κατηγορία τιμής, η οποία βγάζει θαυμάσιες φωτογραφίες αν λάβεις ως δεδομένο την κατηγορία τιμής της συσκευής. :D
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Εγώ που είμαι κάτοχος του Redmi 4x μπορώ να σου πω τα καλύτερα, για τα λεφτά του είναι θαυμάσιο!! Ακόμα και η κάμερα βγάζει θαυμάσιες φωτογραφίες, αναλόγως τις απαιτήσεις σου φυσικά, δεν είναι και DSLR :P
   Για νορμάλ χρήση είναι φανταστικό κινητό, τώρα επειδή το θες για gaming δεν ξέρω μήπως πήγαινες στο Redmi 4 pro/prime ή σε mido μιας και είναι note και έχει μεγαλύτερη οθόνη και ίσως σε βολεύει καλύτερα για gaming. Αυτό το λέω γιατί οκ εμένα μου το έφεραν από Κίνα 125 ευρώ οπότε γι'αυτά τα λεφτά είναι τέλειο επίσης εμένα δεν με ενδιέφερε το gaming. Φυσικά φαντάζομαι ότι το θες για βαριά παιχνίδια γι'αυτό το λέω ;)
   Αν είναι για 150-160 ευρώ άνετα μπορείς να κοιτάξεις και τα άλλα δύο που σου είπα.
   Open-source is the future
  • Ευχαριστώ παιδιά πάρα πολύ. Μπορεί να τσεκάρω και το αντίστοιχο Note αλλά μάλλον για το απλό με βλέπω με τη global έκδοση. Κάτι τελευταίο, χρειάζεται να αλλάξω κάτι στο κινητό όταν το πάρω όσο αφορά το λογισμικό; έχει βγει αναβάθμιση σε Nougat?
  • Άμα καταλήξεις στο santoni τουλάχιστον πάρε την έκδοση 4/64 GB, δεν θα το μετανιώσεις αφού το θες για gaming και μιλάω και μελλοντικά να μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια για αρκετό καιρό ακόμα ;)

   Nougat προς το παρόν θα έχεις μόνο άμα βάλεις την arωma (developer rom που τη βρίσκεις εδώ στο forum).
   Open-source is the future