Διαφήμιση

Αγορά Redmi note 4X

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Αγορά Redmi note 4X

   καλησπέρα σας και καλό μήνα,

   ετοιμάζομαι να αγοράσω νέο κινητό και από συζητήσεις με φίλους μου προτείνουν το Redmi Note 4x με Snapdragon (3/32 είτε 4/64) η άλλη εναλλακτική είναι το Huawei P10 lite (3/32).
   Ψάχνω κάτι οικονομικό και αξιόπιστο χωρίς να είμαι απαιτητικός χρήστης. Επίσης δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να πειράξω το κινητό εκτός από βασικά πράγματα.

   Τα βασικά μου ερωτήματα είναι τα εξής:

   1) Από αναζήτηση στο skroutz λίγα site γράφουν για την 800αρα μπάντα που θεωρώ σημαντικό
   2) Το ελληνικό μενού είναι κάτι που θα πρέπει να βάλω εγώ εκ των υστέρων?
   3) Πρόσβαση το play store υπάρχει κανονικά για όλες τις εφαρμογές των Android?
   4) Υπάρχουν ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν manual για να είναι η συσκευή πλήρως λειτουργική ή όλα αυτά που γράφονται στο forum αφορούν γενικά βελτιώσεις?


   Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  • Σε συνέχεια του ανωτέρω μηνύματος ήθελα να συμπληρώσω ότι πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και μου είπαν ότι τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν δεν έχουν ελληνικό μενού ούτε την 800αρα ενώ σε αυτούς η εγγύηση είναι από τον επίσημο εισαγωγέα. Ισχύει?

   Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να έχω την 800αρα με snapdragon και ιδανικά 4/64 (και 3/32 εναλλακτικά) και να μην έχω έννοια να ασχοληθώ με αλλαγές σε σε γλώσσα και rom.
  • Όχι, δεν ισχύουν μερικά από αυτά που σου είπαν.

   Υπάρχουν πολλά καταστήματα που έχουν Official Global Rom, άρα και Ελληνικά + play store, όπως τα mygad, citismarket, qubestore
   Για την εγγύηση, όλοι σχεδόν δίνουν 2 χρόνια πλέον και μιας και δεν υπάρχει αντιπροσωπεία δεν έχει μεγάλη διαφορά, αρκεί να σου φτιάξουν την συσκευή :)
  • Διαφήμιση
  • @'NasDriver να ρωτήσω και εγώ κάτι για.το θέμα γιατί με ενδιαφέρει.
   Είπες ότι η Global Rom έχει Ελληνικά και play store και η αλήθεια συμπτωματικά είδα σήμερα να σετάρουν ένα Redmi note 4x σε ένα κατάστημα Γερμανός, το κουτί έγραφε Global και είχε ελληνικά (για play store δεν πρόσεξα).
   Αλλά διαβάζοντας ένα link εδώ στο φορουμ για τους νεοφερμένους στην xiaomi, αναφέρει ότι η Global rom έχει παραπάνω γλώσσες από Αγγλικά και Κινέζικα αλλά δεν έχει Ελληνικά (για play store δεν αναφέρει).
   Τελικά τι ισχύει;.
  • Παλιά δεν είχαν ελληνικά, πλέον έχουν, το κουτί που είδες και έγραφε Global, το έγραφε με κόκκινο αυτοκόλλητο ? Αν ναι τότε είναι η Global version που υποστηρίζει και την Band 20 των 800Mhz για 4G σε περιοχές που υπάρχουν κεραίες στην συγκεκριμένη συχνότητα :)
  • Δεν νομίζω να ήταν γραμμένο σε κόκκινο αυτοκόλλητο. Νομίζω γκρι ήταν τα γράμματα.
   Οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στα πόσα Mhz εκπέμπουν;
   Υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση 4G δηλαδή, αν δεν υποστηρίζεται η Band 20 των 800Mhz;
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

   Όχι, δεν ισχύουν μερικά από αυτά που σου είπαν.

   Υπάρχουν πολλά καταστήματα που έχουν Official Global Rom, άρα και Ελληνικά + play store, όπως τα mygad, citismarket, qubestore
   Για την εγγύηση, όλοι σχεδόν δίνουν 2 χρόνια πλέον και μιας και δεν υπάρχει αντιπροσωπεία δεν έχει μεγάλη διαφορά, αρκεί να σου φτιάξουν την συσκευή :)

   Μιας που μίλησες εσύ για συγκεκριμένο κατάστημα (δεν ήξερα αν πρέπει) και συγκεκριμένα το citismarket
   Υπάρχουν μάλλον 4 συσκευές με τα χαρακτιριστικά που θέλω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η σωστή τελικά
   Να έχει δλδ snapdragon (ο τίτλος λέει snapdragon αλλά στα χαρακτιριστικά λένε 2100 MHz αντί για 2000MHz), να έχει την B20 και να είναι έτοιμο στα ελληνικά.

   Παραθέτω τα λινκ αν μπορείς να με βοηθείσεις.

   1) Xiaomi Redmi Note 4 Exclusive (4GB/64GB) Black Snapdragon Global Edition
   2) Xiaomi Redmi Note 4 Exclusive (4GB/64GB) Snapdragon Global Edition Grey

   3) Xiaomi Redmi Note 4X (32GB) Black (Ελληνικό Μενού)

   4) Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Black


   Θεωρείς αξιόπιστο το κατάστημα αυτό?
  • Διαφήμιση
  • Τα δύο πρώτα λένε Global Version, οπότε λογικά αυτά είναι που υποστηρίζουν την Band 20.
   Τα άλλα δύο ναι μεν είναι με Snapdragon αλλά χωρίς την Band 20.

   Για περισσότερες λεπτομέρειες ίσως να μίλαγες και με το κατάστημα :)
  • Όσο αφορά τα Qubestores, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα:
   1. Xiaomi Redmi Note 4x snapdragon 625, 3/32 κινέζικο με Official Global Rom με ξεκλείδωτο Bootloader και OTA Updates(Δεν έχει την 800άρα συχνότητα)
   2. Xiaomi Redmi 4X snapdragon 435, 3/32GB Global Version (Η γνωστή κόκκινη ετικέτα στο κουτί) άρα με την 800άρα συχνότητα και Global Rom με ελληνικά και OTA Updates
   3. Xiaomi Redmi 4A snapdragon 425, 2/32GB Global Version (Η γνωστή κόκκινη ετικέτα στο κουτί) άρα με την 800άρα συχνότητα και Global Rom με ελληνικά και OTA Updates
   Σε όλα δίνεται 1 χρόνος εγγύηση καταστήματος, όσο δηλαδή δίνει και η μαμά XIAOMI.

   Για το τί παίζεται με τις συχνότητες 4G στην Ελλάδα μπορείς να ενημερωθείς από το παρακάτω θέμα:

   Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.

   Για ότι άλλο χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας. :)
  • Ο/H johny21 έγραψε:

   Σε συνέχεια του ανωτέρω μηνύματος ήθελα να συμπληρώσω ότι πήγα σε μεγάλη αλυσίδα και μου είπαν ότι τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν δεν έχουν ελληνικό μενού ούτε την 800αρα ενώ σε αυτούς η εγγύηση είναι από τον επίσημο εισαγωγέα. Ισχύει?

   Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να έχω την 800αρα με snapdragon και ιδανικά 4/64 (και 3/32 εναλλακτικά) και να μην έχω έννοια να ασχοληθώ με αλλαγές σε σε γλώσσα και rom.
   Η εγγύηση που δίνουν οι επίσημοι συνεργάτες της Infoquest είναι για 2 χρόνια και την προσφέρει η ίδια. Η εγγύηση που δίνουν τα καταστήματα που κάνουν παράλληλη εισαγωγή είναι σε άλλα 1 χρόνος σε άλλα 2 και την καλύπτουν τα ίδια. Άρα επιλέγεις από που θες να το αγοράσεις με βάση την εγγύηση που επιθυμείς και φυσικά τι λεφτά θα πληρώσεις.
   Για το ελληνικό μενού, όσα έχουν Global stable rom θα έχουν και ελληνικά, αλλά και να μην έχουν μπορείς να βάλεις μόνος σου (αλλάζοντας rom) διαβάζοντας τους αναλυτικότατους οδηγούς που έχουν γράψει τα παιδιά εδώ.
   Για την 800άρα μπάντα θα διαπίστωσες και μόνος σου, ότι όποια συσκευή την έχει είναι και πιο ακριβή. Μια και η διαφορά τιμής ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις είναι σημαντική, θα επιλέξεις μόνος σου από που θα αγοράσεις και τι έχεις διάθεση να κάνεις. Πάντως όπως και να 'χει, το σίγουρο είναι ότι θα βρεις μεγάλη διάθεση και μεγάλη υποστήριξη από όλα τα παιδιά που συμμετέχουν ενεργά στο forum, για ότι χρειαστείς. Η επιλογή είναι δική σου :)
  • XIAOMI REDMI NOTE 4 64GB 4GB RAM DUAL SIM DARK GRAY EU (SNAPDRAGON 625 - ΕΛΛΗΝΙΚΟ MENU - GLOBAL VERSION) το συγκεκριμένο λογικά λοιπόν την έχει την 800αρα; Σκέφτομαι να το προτείνω σε φίλο στα 226 ευρώ. Επειδή δεν θέλω αύριο μεθαύριο να ακούω παράπονα, υπάρχει κάποια άλλη έκδοση που να αξίζει περισσότερο;;

   Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • καλησπέρα στην ομάδα,

   σήμερα τελικά αγόρασα ένα XIAOMI REDMI NOTE 4 64GB 4GB RAM DUAL SIM BLACK (SNAPDRAGON 625 - ΕΛΛΗΝΙΚΟ MENU - GLOBAL VERSION) με την περίφημη 800άρα (product model: 2016102).

   θα ανεβάσω φώτο με τα χαρακτιρηστικά αργότερα να μου πείτε αν χρειάζεται κάτι :) :) :)