Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Εγώ πρόλαβα την Παρασκευή και την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση στο kenzo (MIUI 7.6.22 Global Beta) και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής μένω σε αυτή.
δεν το ηξερα αυτο ευχαριστω αλλα παρολο που εκανα σε ολες την επιλογη δεν αναβει και παλι,πχ σε αναπαντητη που εκανα πειραματικα.εκτως και αν αναβει καθε 10 λεπτα.
ρυθμισεις -> προσθετες ρυθμισεις -> led ειδοποιησης πηγες να τα ανοιξεις;;;
btw θελω να ρωτησω ζητησω κατι (το miui καλο και αγιο ειναι μεχρι τωρα αλλα καποια παραπονα τα εχω). δεν ξερω αν μπορει καποια κοινοτητα να επηρεασει την μαμα αλλα θα παραθεσω καποια πραγματα που θα ηθελα να υπαρχουν.
πρωτα απο ολα να γινει η περιοχη των ειδοποισεων πιο στοκ γιατι οπως ειανι τωρα ειναι λυψη... θα ηθελα να υπαρχει η επιλογη για ανοιγμα με σκρολ προς τα κατω μια ειδοποιηση ,οι επιλογες για σνουζ και η απαντηση απο εκει απευθειας(το τελευταιο ισως ερθει με την 9) αλλα τα αλλα φανταζομαι μπορουσαν να μπουν και με την 8.
επιλογη για μια σελιδα με καποια widget & διαφορα στατς (κατι σαν μιξη του oxygenos αλλα και του google now)
τελος μια δυνατοτητα να μπορουμε να γυριζουμε τον launcher σε μορφη με app drawer
αυτα τα λιγα
ΥΓ για καλυτερη διαχειρηση μπταταριας και μνημης δεν γραφω φανταζομαι ειναι αυτονοητα για καθε εταιρια
Έγινε νέο Compile (Fix) στην ROM για το RedMi Note 4X (Mido), και βελτιώνει την απόδοσή της.
Ο σύνδεσμος για την λήψη της, βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Τελευταίες διαπιστώσεις για το Libra με την 7.6.22. Συνήθως δεν γκρινιάζω για τις ρομ, που εγκαθιστώ για πρώτη φορά. Αλλά αυτή την φορά έχω να κάνω με ένα τηλέφωνο, που ζεματάει με μικρή χρήση, μια μπαταρία που χάνει το 55% σε 10 ώρες με 1 ώρα και 30΄SOT και με ένα antutu τα χάλια του.
Ελπίζω και πιστεύω ότι τα διορθωθούν τα πράγματα στην επόμενη.
Με τη νέα fixed rom για RN4X Mido έχω τα παρακάτω προβήματα
1) το wifi κλείνει μόνο του χωρίς λόγο (μάλιστα είναι και ένα από τα fixes που ισχυρίζεται οτί διόρθωσε η xiaomi)
2) Μόλις μπω στο μενού για την μπαταρία κρασάρουν οι Ρυθμίσεις
Διευκρίνιση: Kρασάρουν οι Ρυθμίσεις όταν πας απ το path: Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Χρήση Μπαταρίας.
Αν ακολουθήσεις άλλο path δλδ: Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Μπαταρία - Χρήση Μπαταρίας , τότε είναι ΟΚ.
καλημερα παιδια. ερωτηση ποιο είναι το ποιο σωστο για backup γιατι οντος δεν παλεύεται αυτη η ρομ λεω να παω στην προηγούμενη που τόσα χρονια ποτε δεν εχω κανει πισωγύρισμα σε ρομ. αφου εχω κανει backup την προηγούμενη ρομ κανω restore και. μετα περναω ξανα την ρομ την προηγούμενη απο πανω η το αντιθετο; διοτι πολλα. προβληματα η ρομ αυτη με. το wifi αλλα και μετα το δυκτιο ενω εχεις δεδομενα και εισαι σε ανοιχτό χωρο κυριλεκτικα σέρνεται ενω με την προηγούμενη πεταγε
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!