Διαφήμιση

Παρουσίαση Xiaomi Smart Shoes Mijia Running Shoes

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 29/04/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM (21.4.28/29 για 16 συσκευές)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο/H leas1968 έγραψε:

   Τα αγόρασες ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα καθημερινά σου παπούτσια; Προσωπικά όταν αγοράζω αθλητικά αντί π.χ. 43 που είναι τα μη αθλητικά παίρνω 44. Τουλάχιστον σε Nike, Puma, Admiral.
   Και μία ακόμη ερώτηση. Η εφαρμογή τρέχει εκτός Κίνας ή θα την κλειδώσει η Xiaomi όπως έκανε με τις κάμερες Xiaofang για να παίζουν μόνο εντός Κίνας; Και θα σου γράφει στην οθόνη του κινητού σου "These shoes can only be wear in mainland China!"
   Ό,τι αθλητικό έχω μου είναι 43.5 περίπου. Αν ανατρέξεις στο σύνδεσμο που παρέθεσα παραπάνω, σου λέει αναλυτικά το σάιτ της mi.com πώς να μετρήσεις το πόδι σου, έτσι ώστε να πάρεις το σωστό νούμερο. Μπες και θα δεις δεν μπορώ να το πω πιο αναλυτικά :)

   Εγώ επειδή τους φοβάμαι λίγο τους κινέζους με τα νούμερα είπα αντι για 43 που έβγαινε να πάρω 44 για να είμαι σίγουρος. Τελικά το νούμερο, αν έπαιρνα 43 θα μου ήταν ακριβώς. Με το 44 που πήρα είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά όχι πολύ και δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου. Πιστεύω λοιπόν, ότι αν υπήρχε 43.5 θα μου ήταν ακριβώς.

   Εν ολίγοις θέλω να πω, πώς ό,τι νούμερο αποφασίσεις να πάρεις μη το φοβηθείς. Επέλεξε με βάση τα χιλιοστά που γράφει η xiaomi.
   Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
  • Επειδή μάλλον είμαι λίγο στραβός και δεν μπορώ να βρω τα παπούτσια στο mi.com μπορείς να παραθέσεις πάλι το link μέσα από το mi.com που σου λέει πώς να μετρήσεις το πόδι σου;
   Ευχαριστώ
  • Διαφήμιση
  • Τέλεια. 43 Τελικά. Πολύ κατατοπιστικό! Αλλά στείλε και κανένα tip για από πού είναι καλό να το παραγγείλουμε γιατί το συγκεκριμένο site, που έχει και τον τρόπο υπολογισμού του μεγέθους, αν δεν κάνω λάθος είχε τιμή 249$.

   Π.χ. στα παρακάτω γνωστά κινεζομάγαζα υπάρχει σε λογική τιμή αλλά είναι αυτά που πήρες;

   Smart Running Shoes with Bulit-in Xiaomi Mi Chips 40-$54.4 Online Shopping| GearBest.com
   Προσπαθώ να το βρω και στο geekbuying αλλά μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης για την ώρα.
  • Γεια σας και από εμένα! Αν και καινούρια εδώ έχω πάρα πολλές συσκευές xiaomi και ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Σκέφτομαι να πάρω και τα παππούτσια τα οποία τα βρήκα 34 ευρω σε προσφορά, αλλά έχει προσφορά μόνο το αντρικό... αλλά και το γυναικείο να έβγαινε δεν υπάρχει 40 με 41 που φοράω εγώ. Λέτε να έχουν διαφορά στο σχεδιασμό εσωτερικά ή απλά είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση;