Διαφήμιση

Ο αντιδραστικός και γκρινιάρης μηλαράς

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο αντιδραστικός και γκρινιάρης μηλαράς

   Καλημέρα φιλαράκια.

   Εχθές μου ήρθε ένα email πού λέει ότι σήμερα λήγει ο V.I.P λογαριασμός μου και εάν θέλω να τον ανανεώσω και να μην χάσω τα προνόμια και τα αντίστοιχα μετάλλια…ξέρουμε τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω. :rolleyes:

   Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά ούτε τα V.I.P προνόμια με ενδιαφέρουν ούτε τα μετάλλια. Έξ αρχής δεν με ενδιέφεραν αυτά. Το αστείο πραγματικά χρηματικό ποσό σε σχέση με ότι προσφέρεται εδώ μέσα το έδωσα (για το προηγούμενο έτος) ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους αυτούς που παλεύουν για να μας εξυπηρετήσουν. Για τους διαχειριστές αλλά και για τα απλά μέλη τα οποία πατάνε πάνω σε ένα forum και τρώνε ατελείωτες ώρες για να μοιραστούν τις γνώσεις τους χωρίς να ζητάν ανταλλάγματα. Πραγματικά ανεκτίμητη αξία.

   Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν, πήγα να ανανεώσω την V.I.P υπηρεσία μου. Όμως κάτι άκρως ενοχλητικό μου ήρθε στο μυαλό και σταμάτησα.

   Υπάρχει κάτι στην λειτουργία του forum το οποίο με δυσκολεύει αφάνταστα και καταργεί κατά πολύ της χρησιμότητα του για μένα.

   Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την απαγόρευση χρήσης link για προϊόντα μαγαζιών που δεν διαφημίζονται στο forum.

   Ασχολούμαστε και γουστάρουμε μία εταιρία η οποία δεν υπάρχει επίσημα ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε στην Ευρώπη. Είμαστε ανήσυχοι χαρακτήρες και θέλουμε να αλλάξουμε μόνοι μας την οθόνη ή την μπαταρία και όχι να μας την αλλάξει κάποιος τεχνικός. Θέλουμε το καλύτερο για την συσκευή μας…την αγαπάμε…θέλουμε να την επισκευάσουμε μόνοι μας εφόσον πάθει κάτι…θέλουμε να φοράει προστασία οθόνης…θέλουμε θήκη…θέλουμε ότι υπάρχει και κινείται και μπορεί να φορεθεί από το Xiaomi μας…
   …υπάρχει κόσμος που είναι γεμάτος προτάσεις για να μας βοηθήσει…αλλά δεν μπορεί!!!!

   Όταν θέλουμε κάτι για το Xiaomi μας, πού θα μπούμε να ρωτήσουμε; Φυσικά στο miui.gr. Και δεν μπορεί να μας απαντήσει κανείς. Όχι γιατί δεν ξέρει…όχι γιατί δεν θέλει να βοηθήσει…αλλά γιατί του απαγορεύουν οι κανόνες να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

   Και μιλάμε για την Xioami, που δεν έχει επίσημο μαγαζί για γνήσια ανταλλακτικά (τουλάχιστον εγώ δεν το γνωρίζω…), που εάν ψάξεις ανταλλακτικό της στην Κίνα θα βρεις 1.000.000.000 imitation προτάσεις και δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις., που…είμαστε σε ένα τεχνολογικό forum τέλος πάντων και η δυνατότητα να προτείνουμε ή να απορρίψουμε μία οθόνη π.χ που βάλαμε και ήταν μάπα…προστατεύοντας ή βοηθώντας τους υπόλοιπους…ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!

   Α!Δεν θέλω να στείλω τις πληροφορίες με PM. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες μου σε κάτι θέλω να μοιραστούν με όλους και όχι με έναν…ή έναν έναν.

   Γενικά η απαγόρευση χρήσης link κάνει το forum να χάνει πολύ από την ουσία του…όταν μάλιστα υπάρχουν μέλη που έχουν δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα από πάρα πολλά μαγαζάκια. Αλλά το forum δεν τους αφήνει να βοηθήσουν τους υπόλοιπους.

   Δεν θα ανανεώσω την V.I.P υπηρεσία μου λοιπόν.

   Δεν έκανα το post για να δικαιολογηθώ σε κάποιον αλλά ούτε για να ζητήσω εξηγήσεις. Ξέρω πολύ καλά γιατί γίνεται ότι γίνεται απλά δεν συμφωνώ.
   Έκανα το post για να εξηγήσω μία σκόπιμη απόρριψη προνομίων από μεριάς μου, ώς διαμαρτυρία απέναντι σε κάτι που πιστεύω ότι κάνει ζημία στην λειτουργικότητας του forum και το κάνει να χάνει τον χαρακτήρα του.

   :)
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις όλο αυτό???

   Πες ότι μας εφτυσες κ σαμσουνιαστηκες, αν είσαι @@-τος κ αστες τις εκθέσεις φιλοσοφικού περιεχομένου, γιατί είχε κ αλλους, πρώην @-τους εδώ τριγύρω...

   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
   Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

  • Ο/H demakhs έγραψε:

   Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις όλο αυτό???

   Πες ότι μας εφτυσες κ σαμσουνιαστηκες, αν είσαι @@-τος κ αστες τις εκθέσεις φιλοσοφικού περιεχομένου, γιατί είχε κ αλλους, πρώην @-τους εδώ τριγύρω...

   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
   Mi6...όταν και εφόσον το φέρει η Infoquest... 8)
   Έως τότε...αναγκαστικά ΣαμσΑνκγ και υπομονή μπόλικη. <X
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Διαφήμιση
  • @demakhs

   Είσαι προβοκάτορας του χειρίστου είδους!
   Ο άνθρωπος λέει τον καημό του ευγενέστατα και με πόνο ψυχής, αλλά εσύ δεν περνάς ούτε απ'έξω....

   Ο Χρηστάρας είναι ένας από μας, λίγο δι/τριπολικός μεν, αλλά η ψυχή του ανήκει εδώ!

  • @pavlidisc σε βρίσκω λίγο υπερβολικό... απλά απαγορεύεται το direct link αλλά υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να πείς στον άλλο από που πήρες κάτι ή ποιό προϊόν σε ενδιαφέρει. Μπορείς πχ να ανεβάσεις φώτο ή να περιγράψεις ή να βάλεις το όνομα του μαγαζιού καί του προϊόντος αλλά χωρίς λίνκ.
   Μπορεί λοιπόν να περιορίζει η μη δυνατότητα direct link(σωστά το λες) αλλά δεν νομίζω ότι είναι "απαγορευτική"
   Γνώμη μου πάντα... ;)
   Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
  • @pavlidisc
   Show me the money. :lol:

   Και άσε τα λινκ! :D

   Έχουμε και samsung support ;)
   You may think you can fly - but you better not try
  • Διαφήμιση
  • Χρήστο @pavlidisc Καλημέρα.
   Σέβομαι το ότι κάθισες και έγραψες ότι έγραψες γιατί αυτό σε εκφράζει και ήθελες να το μοιραστείς με την κοινότητα.
   Το ξαναλέω, όχι καλά αλλά πολύ καλά έκανες :thumbsup: όμως δεν είναι λόγος αυτός (για μένα μόνο έτσι; ) που να δικαιολογεί την απόφασή σου.
   Για μένα πχ υπάρχουν σοβαρότεροι λόγοι και θα σου δώσω επί της ευκαιρίας ένα - δυο παραδείγματα.
   1) Για ποιό λόγο θα πρέπει να αναφέρετε στο κάτω μέρος του θέματος το ποια μέλη το παρακολουθούν;
   2) Για πoιό λόγο θα πρέπει να υπάρχει ο πίνακας Πρόσφατη δραστηριότητα;
   Ούτε η KGB να είμασταν.
   Ακούς @MIUI_ART ; :lol:
   Αυτά πχ χρειάζονται μόνο στους συντονιστές (αντε και στον @demakhs :lol: )
   Για εσένα πχ μπορεί τα παραδείγματα που σου έδωσα να είναι ανούσια, κάποιοι όμως θα συμφωνήσουν μαζί μου.
   Ευκαιρία έψαχνα και εγώ να γκρινιάξω λίγο :D :lol: :lol:
   'Οπως και να 'χει και μόνο για τα καλά που ανέφερες τα παιδιά εδώ μέσα αξίζουν την συνδρομή μας έστω και αν δεν συμφωνούμε σε όλα μαζί τους.
   :thumbsup:
  • @geotzia
   Δηλαδή πρέπει να ψάχνω αλχημείες για να περιγράψω αυτό   έτσι   Μου θυμίζει Δημοτικό σΚολιό: Σκέφτομαι και γράφω... ρομαντική η πρότασή σου αλλά δεν είναι για εδώ.

   @vrs5
   Καλημέρα :)
   Οι ενστάσεις σου (που για μένα δεν είναι σοβαρές...για σένα είναι) δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα ενός forum. Τέτοιου είδους ενστάσεις έχω κάνει και εγώ ΕΔΩ (1o και 5ο post).
   Είναι άλλης φύσεως "προβλήματα". Τέτοια μπορεί να εκφράσει 10 ο καθένας. Δεν είναι ίδιας φύσεως με αυτό που αναφέρω εγώ σε αυτό το θέμα.

   Όλο αυτό το forum στηρίζεται σε ανήσυχους χαρακτήρες. Σε άτομα που δεν ησυχάζουν, δεν κάθονται στα αυγά τους, θέλουν να δοκιμάζουν διάφορα πράγματα...σε άτομα που είναι όλη μέρα στην φαγούρα...τους τρώει ο πισινός τους συνέχεια!!!! ΔΕΝ συμβιβάζονται εύκολα...
   Επιλέγουν Xiaomi και επειδή γουστάρουν την εταιρία αλλά και επειδή τους δίνεται η δυνατότητα να ξεg@vLwΣoYn πάνω σε κάτι που δεν κοστίζει μία περιουσία. Απο κεί και πέρα...βλέπεις...κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ανακαλύψουν προβλήματα!!! Developer roms συνέχεις (και κάθε μέρα δεν θα τους χάλαγε...), μία το ακουστικό δεν, μία το σήμα δεν, μία το pixel δεν, μία το 4G δεν, μία η θήκη δεν, μία το tempered glass δεν , μία το ένα δεν, μία το άλλο δεν!!!!!
   Γενικά, ΔΕΝ θέλουν την ησυχία τους και η απροβλημάτιστη λειτουργία τους ξενερώνει! Γουστάρουν να χορεύουν...!

   Επιπρόσθετα, η φθηνή αγορά της Κίνας προσφέρεται για πειραματισμούς. Για αγορές "φθηνών" gadget τα οποία εάν έρθουν και δουλεύουν σωστά...ξενερώνουμε...εάν δεν δουλεύουν σωστά...τότε αρχίζουν τα τρελά γούστα για τους τρελαμένους! Θέλουν να γράψουν, να πουν τον πόνο τους, να δώσουν συμβουλές για αυτό που αγόρασαν, να προστατέψουν τους επόμενους, να συμβουλευτούν τους προηγούμενους, να, να, να....

   ...και εσύ δεν τους αφήνεις να βάλουν link απο αυτό που πήραν και τους έχει κάνει το π@π@ρι ... Ν Α!!!!!!!!

   ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!!

   Θέλω ρε αδερφέ να πάρω μία πρίζα με USB θύρες.
   Κάνω μία αναζήτηση στην αγορά της Κίνας.
   Μου βγάζει 1000 μαγαζιά...που έχουν 1000 διαφορετικά προϊόντα...που τα πουλάν 1000 διαφορετικοί πωλητές αγνώστου πΧιότητας!!!!
   1000χ1000χ1000 άντε γειά...δεν γλιτώνεις την γκάφα όση κωλοφαρδία και αν κουβαλάς!

   Γιατί να μην πάω ΕΔΩ και να μου πεί ο φίλος ξέρεις : Πήρα ΑΥΤΗΝ απο ΑΥΤΟΝ (direct link) και είναι άριστη, ή πήρα ΑΥΤΗΝ απο ΑΥΤΟΝ (direct link) και μήν τυχόν την πάρει κανείς άλλος...καλύτερα δοκιμάστε ΑΥΤΗΝ απο ΑΥΤΟΝ (direct link).

   Εμένα με ζορίζει αυτό πολύ...και να σας πώ την αλήθεια, για τον λόγο αυτόν, δεν βρίσκω και πολύ νόημα πλέον να σκαλίζω πολύ το forum.
   Ήμασταν άσχετοι, μπήκαμε, διαβάσαμε, flashάραμε, φτιάξαμε, χαλάσαμε, ξαναφτιάξαμε...ΟΚ...πάει αυτό...τελείωσε...πόσες φορές να το διαβάσω πΧια; Πόσες φορές να flashάρω;
   (άσε που πλέον με την είσοδο των Ελληνικών στις επίσημες rom, βάζεις μία επίσημη απο την αρχή ζητώντας την βοήθεια του forum (ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ φοράς μαϊμού) και γειά σας....μην τον είδατε τον Παναή...)

   Μπαίνω πλέον για να πάρω βοήθεια σε άλλα προϊόντα, προσοχή : ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ! Ε και δεν μπορώ να βρώ ένα link για να αγοράσω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ψάχνω...να θές να βοηθήσεις...και να μήν σε αφήνει ο κανονισμός...
   ποιός; ο κανονισμός του forum. Είμαστε σε forum ε...

   Επιμένω. Είναι ΛΑΘΟΣ και εγώ θα συνεχίσω την καθιστική μου διαμαρτυρία. :whistling:
   Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
  • Και εγώ γι αυτό μαζί σου...Και για τον τρόπο που το εκφράζεις.. Η γνώση είναι δύναμη από όπου και αν προέρχεται.. Κανείς δεν κάνει διαφήμιση εσκεμμένα..Αλλά όλα είτε και πλάγια έχουν σκοπό να βοηθήσουν και όχι να πουλήσουν.. Δημιουργική διαμαρτυρία και εγώ μαζί σου..

   Sent from my 2013023 using Tapatalk
  • Ειλικρινά δεν ξέρω εάν για εμένα θα ήταν λόγος αυτός για να πάψω να είμαι vip , αν και δεν θα διαφωνήσω με τον Χρήστο @pavlidisc γιατί έχει τα δίκια του πραγματικά τα έχει , ίσως ο κάθε ένας από εμάς να έχει τα δικά του παράπονα που καλό θα ήταν να τα λέμε εδώ : Τα Παράπονά σας , και φυσικά να υπάρχουν οι ανάλογες απαντήσεις από τους διαχειριστές , έτσι ώστε ο κάθε ένας μας να κρίνει εάν τον καλύπτει η απάντηση ή όχι ! Τέλος η απόφαση του κάθε ενός είναι απόλυτα σεβαστή !

   Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Και εγώ νομίζω πως το VIP είναι άλλο πράγμα.. έχει δίκιο ο Τάκις... Όμως θέλουμε λινκς.. Παρόλα αυτά νομίζω πως η υποστήριξη στο φόρουμ επιβάλεται... Για Τα άλλα νομίζω υπάρχει χώρος για προβληματισμό κουβέντα διαμαρτυρία...Αλλιώς ακυρώνουμε την όλη προσπάθεια ενώ τα λινκ είναι ένα πολύ μικρό μέρος αυτής

   Sent from my 2013023 using Tapatalk