Διαφήμιση

Best nugat rom for mi4c untill now?

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

  Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

  Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

  Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Best nugat rom for mi4c untill now?

   παιδες θα ήθελα τις γνώμες σας.με την 7.3.16 δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.οσο πιο παλια μ φαίνεται τόσο καλύτερα
  • Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Ο/H 4now έγραψε:

   παιδες θα ήθελα τις γνώμες σας.με την 7.3.16 δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.οσο πιο παλια μ φαίνεται τόσο καλύτερα
   είμαι και εγώ στην 6.12.22 αλλα δεν μου είναι ευχάριστη, μου κολαει το κινητό μου και χρειάζεται επανεκκίνηση, κλείνει τον chrome εντελώς ξαφνικά κλπ. ψήνομαι να την αλλάξω σε nougat αλλά από ότι διαβάζω και εδώ μέσα δεν έχει καμιά προκοπής μέχρι στιγμής εκτός αν κάποιος έχει άλλη άποψη. Η να παω σε μια stable 8.1.3.0 και να ησυχάσω ;
  • Παιδιά μη τα δραματοποιούμε όλα τόσο πολύ, εγώ έχω περασμένη την 7.3.30 και μου φαίνεται μια χαρά, εκτός από το πρόβλημα με το playstore. Βέβαια ο καθένας μας έχει και διαφορετική αντίληψη του τι είναι καλό και τι όχι ανάλογα και με τη λειτουργικότητα - χρήση του τηλεφώνου και τα όποια πιθανά σοβαρά προβλήματα λύνονται αμέσως από τα παιδιά εδώ. Σε κάθε rom ο καθένας μας βρίσκει και κάποιο πρόβλημα (άνευ ουσίας), ;( το όλο θέμα είναι η rom να είναι λειτουργική αν δεν σας αρέσει την επόμενη εβδομάδα πάτε παρακάτω, :) αν το βαριέστε αυτό αλλάζετε κάθε δύο (2) με τρεις (3) εβδομάδες, ;) αν και αυτό σας κουράζει, πάτε σε stable και ξεκουράζεστε. :thumbup:
  • Διαφήμιση