Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.2.15 & ARΩMA ROM για 37 συσκευές...
Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Η Microsoft μπλοκάρει τα updates σε χρήστες Kaby Lake και Ryzen chips που τρέχουν Windows 7 και 8.1
Η Microsoft αποθαρρύνει πλέον ανοικτά χρήστες υπολογιστών με νεότερα chips (Kaby Lake & AMD Ryzen) από το να παραμείνουν σε παλαιότερα λειτουργικά της, τα Windows 7 και 8.1, καθώς δεν αποστέλλει πλέον Windows updates σ’ αυτά. Γνωρίζαμε ότι το νεότερο hardware θα υποστηρίζεται μόνο από Windows 10 και τώρα το βλέπουμε στην πράξη.
H microsoft έχει αλλάξει πολητική σε σχέση με παλιά και δεν μου αρέσει καθόλου....Σέρνει συνέχεια την κούρσα των αναβαθμήσεων και υποχρεώνει σε συνεχής αναβαθμήσεις, η οποίες θέλουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη....(το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι αυτό). To linux είναι μόνοδρομος για μένα αν συνεχίσει έτσι
Η Microsoft προσπαθεί να ακολουθήσει την Apple η οποία ακολουθεί αυτή την πρακτική, της μη υποστήριξης πιο παλιού hardware, εδώ και μια δεκατία, τουλάχιστον.
Προσωπικά, εδώ και καιρό χρησιμοποιώ Linux τόσο στο επαγγελματικό laptop όσο και στους οικιακούς υπολογιστές και πραγματικά έχω βρει την υγειά μου.
Ορισμένες διανομές του Linux (λχ Ubuntu, Mint) πραγματικά πλησιάζουν πάρα πολύ την ευχρηστεία του Mac OS X.