Διαφήμιση

Couldn't verify update package

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/02/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.2.24) για 21 συσκευές

  Ανανεώθηκε το zip του Magisk στην νέα έκδοση V22.0

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Couldn't verify update package

   Καλησπέρα σας,
   Έχω το redmi note 3 pro (snapdragon) και αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα:
   Μετά τη μετάβαση από XTRV beta 1 σε beta 2 (δυστυχώς δεν έκανα clean install) λειτουργούσαν όλα κανονικά εκτός από το 3g/4g δίκτυο που ενώ ενεργοποιούσα τα δεδομένα αυτά φαινόντουσαν ανενεργά! Ακολούθησα τις οδηγίες που μου δώσατε και έφτιαξα ένα νέο προφιλ APN το οποίο έλυσε το πρόβλημα. Στη συνέχεια προσπαθώντας να περάσω τις επόμενες εκδόσεις μέσω του updater λάμβανα το παρακάτω μήνυμα: couldn't verify update package.
   Έτσι αποφάσισα να κάνω clean install μέσω του recovery την έκδοση XTRVbeta2-7.2.16. Το install έγινε κανονικά αλλά για άλλη μια φορά δεν λειτουργούσε το 3g/4g και χρειάστηκε να ξανακάνω setup το APN. Τώρα προσπαθώ να περάσω την τελευταία έκδοση 7.3.2 και μου εμφανίζει ξανά το μήνυμα couldn't verify update package.
   Γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς μπορώ να επιστρέψω στην κατάσταση που περνάω τις τελευταίες rom μέσω του updater χωρίς πρόβλημα;
   Επίσης εμφανίζεται στο κινητό και ένα άλλο πρόβλημα, αρκετές φορές μόλις καλέσω κάποιον η οθόνη του κινητού γίνεται μαύρη και δεν έχω τη δυνατότητα να τερματίσω την κλήση. Πρέπει να περιμένω να κλίσει το τηλέφωνο ο άλλος και έτσι με γυρνάει ξανά στο μενου της κλήσης (όπως καταλαβαίνετε εάν δεν τερματιστεί η κλήση από τον άλλο ή εαν με πετάξει στον τηλεφωνητή δεν μπορώ να κάνω τίποτα). Προσπάθησα να κάνω calibration στο proximity sensor αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα. Έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά να κάνω restart το κινητό για να δουλέψει ξανά για λίγο μέχρι να το ξαναπαρουσιάσει.
   Το κινητό έχει unlock το bootloader.
   Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας εκ των προτέρων.
  • Δοκίμασες να κάνεις την εγκατάσταση μέσα από το TWRP και όχι από τον updater της συσκευής ?
  • Όχι δεν το δοκίμασα γιατί θα ήθελα να φτιαχτεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και να λειτουργεί η συσκευή όπως πριν. Λογικά θα γίνεται μέσω του TWRP χωρίς πρόβλημα.

   =============== Μαρ 10th 2017, 11:02am ===============
   Θα μπορούσε να μου πει κάποιος εάν γίνεται να διορθωθούν τα παραπάνω προβλήματα; Ευχαριστώ. @NasDriver
  • Διαφήμιση
  • όταν εμένα μου το κάνει αυτό πατάω το μπουτον power και επανέρχεται. Αυτό γινόταν παλιά τώρα έχω πάρει μια θήκη η οποία ενεργοποιεί την οθόνη ανά πάσα στιγμή. οσο για την αναβάθμισει δεν την κανει μονο του πρέπει να την κάνεις μεσα απο TWRP
  • Σε εμένα όταν μαυρίζει η οθόνη, ότι και να πατήσω δεν ανταποκρίνεται μέχρι να τερματιστεί η κλήση. Το παράδοξο είναι πως εάν κάνω restart δουλεύει κανονικά για κάποια ώρα και μετά το κάνει ξανά.
   @alnikou