Διαφήμιση

H Xiaomi παρούσα στο Global Mobile Internet Conference

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Xiaomi παρούσα στο Global Mobile Internet Conference

   Η Global Mobile Internet Conference (GMIC) αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που ενδιαφέρονται για την επέκταση του δικτύου τους, αλλά και την εκμάθηση των τάσεων της αγοράς στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις αγορές σε όλο τον κόσμο.


   Η GMIC στο Πεκίνο είναι η μεγαλύτερη και πλέον συμαντική εκδήλωση της Ασίας για τους παρόχους τηλεφωνίας αλλά και της βιομηχανίας κινητών τηλεφώνων, και για πέντε χρόνια, υπήρξε στην πρώτη γραμμή του κλάδου του mobile internet, εστιάζοντας στις παγκόσμιες αγορές και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. H GMIC στο Πεκίνο υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής για την διασύνδεση κορυφαίων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη με εκείνες στην Κίνα και την Ασία.


   Ως εκ τούτου, η GMIC είναι ο ενδιάμεσος για πολλές εταιρείες που εισέρχονται στην Κίνα, όπως το Evernote, Flipboard, Halfbrick (Fruit Ninja), και η Rovio (Angry Birds).

   Η GMIC φέρνει σε επαφή τους ηγέτες του κλάδου, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας της Κίνας καθώς και κορυφαίους νεωτεριστές από την Silicon Valley.
   Η GMIC είναι μια πλατφόρμα για να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες, ενώ αυξάνει επίσης τις δυνατότητες για τη διασυνοριακή συνεργασία.   Και φυσικά η ΧΙΑΟΜΙ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτό το γεγονός.

   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)