Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός μεταφοράς αρχείων από όλα τα Xiaomi στον υπολογιστή μέσω Wifi (χωρίς τη χρήση καλωδίου)

  • Οδηγός
  • Tool
  • Xiaomi
  • MIUI V8

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Είναι έτοιμες οι νέες Stable MIUI 11 XTRV ROM για 8 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

  MI6X_V11.0.2.0.PDCCNXM_v11-9 (wayne)
  MINote3_V11.0.2.0.PCHCNXM_v11-9 (Jason)
  MI9LiteMICC9_V11.3.2.0.PFCCNXM_v11-9 (Pyxis)
  MI9SE_V11.0.5.0.PFBCNXM_v11-9 (Grus)
  MI5SPlus_V11.0.2.0.OBGCNXM_v11-8.0 (Natrium)
  MIMix_V11.0.2.0.OAHCNXM_v11-8.0 (Lithium)
  HM5_V11.0.1.0.ODACNXM_v11-8.1 (Rosy)
  HM5Plus_V11.0.2.0.OEGCNXM_v11-8.1 (Vince)

  Τα ΟΤΑ για τα απλά μέλη θα γίνει ενεργό στις επόμενες 12-24 ώρες.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ελληνικός οδηγός μεταφοράς αρχείων από όλα τα Xiaomi στον υπολογιστή μέσω Wifi (χωρίς τη χρήση καλωδίου)   Με αυτόν εδώ τον οδηγό θα σας δείξω έναν εύκολο τρόπο μεταφοράς αρχείων από τα κινητά Xiaomi με MIUI8 στον υπολογιστή μας. Τη δυνατότητα που θα δείτε παρακάτω μας την προσφέρει η ίδια η Miui και προσωπικά την χρησιμοποιώ καθημερινά κάνοντας την μεταφορά αρχείων από το ένα προς το άλλο παιχνιδάκι! Πάμε να δούμε λοιπόν την διαδικασία.


   ΞΕΚΙΝΑΜΕ:

   - Προτού ξεκινήσετε την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω βεβαιωθείτε ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο στο ίδιο Wifi δίκτυο που είναι και ο υπολογιστής -


   Βήμα 1ο: Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τρέξουμε στο κινητό τον Εξερευνητή του κινητού όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία
   Βήμα 2ο: Αφού ανοίξει τώρα ο Εξερευνητής θα πρέπει να βλέπουμε την παρακάτω εικόνα και εμείς θα πρέπει να πατήσουμε επάνω στο εικονίδιο που γράφει "FTP"
   Βήμα 3ο: Μόλις ανοίξει το επόμενο παράθυρο εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε επάνω στο "Εκκίνηση διακομιστή" όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία
   Βήμα 4ο: Τώρα πατώντας επάνω στο Εκκίνηση διακομιστή υπάρχουν δύο περιπτώσεις.


   α) Αν στο κινητό δεν έχουμε SD Card τότε πάμε απευθείας στο βήμα 5.


   β) Αν όμως στο κινητό έχουμε SD Card τότε θα μας εμφανίσει την φωτογραφία στο παρακάτω spoiler και εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στην SD Card ή στoν εσωτερικό χώρο του κινητού μας:   Εμείς επιλέγουμε αυτό που θέλουμε και προχωράμε στο βήμα 5.


   Βήμα 5ο: Αφού έχουμε λοιπόν ενεργοποιήσει τον διακομιστή θα πρέπει να βλέπουμε μία διεύθυνση ip όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:   Για το επόμενο βήμα θα πρέπει να πάμε στον υπολογιστή μας για να το κάνουμε.


   Βήμα 6ο: Τώρα πάμε στον υπολογιστή όπως προείπα και ανοίγουμε ένα Windows Explorer παράθυρο και γράφουμε την διεύθυνση που φαίνεται στο κινητό, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και τέλος πατάμε enter:
   Βήμα 7ο: Τέλος έχοντας πατήσει το enter θα δούμε να φορτώνει την εσωτερική μνήμη του κινητού ή την sd card (αναλόγως τι έχουμε επιλέξει) και μπορούμε πλέον να μεταφέρουμε προς το κινητό ή προς τον υπολογιστή ότι επιθυμούμε.
   ***Καλή επιτυχία σε όλους και καλές μεταφορές***

  • Διαφήμιση