Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).
Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !
H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Καλημερα σας. Περασα την νεα Rom στο Mi4i και μεχρι στιγμης λειτουργει αψογα. Στην προγουμενη ειδα τεραστια διαφορα προς το καλο βεβαια στην μπαταρια . Φορτιζε πολυ γρηγορα και κραταγε πολυ. Το ιδιο συμβαινει και στην νεα rom. Αν προκυψει κατι τα ξαναλεμε.
Εγω καθε λιγο και λιγακι μου λεει οτι συνδεθηκα στα δεδομενα του κινητου και μου τρωει καθε μερα απο ενα ευρω, παρολο που δεν τα εχω ποτε ενεργοποιημενα.Για πειτε ρε αφεντες τι μπορει να φταιει ? αναγκαστηκα και κατεβηκα εκδοση ρομ .
Λογικά θα μπορείς να δείς απο το Data Usage ποιές εφαρμογές έχουν χρησιμοποιήσει δεδομένα τις τελευτάιες μέρες, αφού δεν το χρησιμοποιείς, μπορεί να δείς κάτι περίεργο εκεί.. Κάποιες όπως gmail,playstore κλπ μπορεί να έχουν κάποια data αν ανοίγει το mobile για syncs κλπ.
παιδια πολλά lag στην συσκευή...Κολλάει απίστευτα το κινητο σε όλες τις λειτουργίες του...Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με Ρομ...Με τθς προηγούμενες κάνα πρόβλημα...Δείτε το λίγο..Έχω Redmi 2 TD
live every day as it was the last day of your life!!
@newbie
Αυτό μπορει να συμβει σε κάποιες από τις τελευταίες συσκευές .
Την πρώτη φορά που βάζεις twrp δεν μπορεί να κάνει mount στο data , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται η εγκατάσταση του system μόνο κι έτσι δεν γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών που προσθέτουμε στο data ..
Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να κάνουμε format data πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία εγκατάστασης με το twrp.
Δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος στην ουσια , τυγχάνει να έχει χιλιοειπωθει σε μεγάλο αριθμό των τοπικ του φόρουμ και είναι γνωστό , το κάνει σαν "τυχαία επιλογή" , δεν είναι σίγουρο σε ποια συσκευή θα κάτσει.
Edit
Για να μην κάνεις μεγάλες παραθέσεις να βάζεις το @ με το όνομα χρήστη και είναι μία χαρά ..
@amalag
Από beta1 σε beta2 μάλλον πάμε για FR ..
Και τι έχεις κάνει ?? Πες μου λίγο , έβαλες την beta2 πάνω από την beta1 και εξαφανίστηκε ο root explorer και ο flash player ??
Τελικά έκανα λάθος. Όλα καλά. Πάντως ισχύει ότι μάλλον θα χρειαστεί FR;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk