Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόβλημα στην απεικόνηση [SOLVED]

  • RedMi Note 3 Pro

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

  Στις 21/02/2018 αλλάζει ο Updater και θα στείλουμε σε όλους τους VIP patch για εγκατάσταση.
  Διορθώθηκε το BUG με τις Stable ROM στον Updater.
  Όσοι VIP δεν κάνουν flash το zip που θα λάβουν στο mail τους, ή δεν έχουν ανανεώσει την VIP υπηρεσία θα χάσουν τα ΟΤΑ Updates.
  Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα λάβουν 17 συσκευές την νέα XTRV 8.2.8 & AROMA ROM που θα είναι βασισμένη σε Global Source.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Πρόβλημα στην απεικόνηση [SOLVED]

   Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά :)

   έχω πρόβλημα με το redmi note 3 pro που πήρα για το γιο (εγώ έχω mi4). Μετά από χρήση μιας εβδομάδας έβγaλε το πρόβλημα στην εικόνα παρακάτω. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software ή πάμε για επισκευή/αντικατάσταση? Είναι αγορασμένο από vickmall με paypal. Τι συμβουλεύετε να κάνω?

   υ.γ. ο γιος πάντως έφαγε μεγάλη ξενέρα γιατί περίμενε καιρό να έρθει και στην βδομάδα πάνω χάλασε

   Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Τράβα ένα screenshot σε λευκό φόντο...άνοιξε την φωτο στο αλμπουμ και τσεκαρε αν οι γραμμες είναι πιο έντονες(από το real time λευκο φόντο)...αν δεν είναι ειναι ,μαλλον εχει θέμα hardware...αν ειναι πιο έντονες δοκιμασε ενα reset...
  • Ο/H Krasdimi έγραψε:

   Τράβα ένα screenshot σε λευκό φόντο...άνοιξε την φωτο στο αλμπουμ και τσεκαρε αν οι γραμμες είναι πιο έντονες(από το real time λευκο φόντο)...αν δεν είναι ειναι ,μαλλον εχει θέμα hardware...αν ειναι πιο έντονες δοκιμασε ενα reset...
   Σε λευκό φόντο δεν φαίνονται οι γραμμές γιατί πάντα είναι λευκότερες της εικόνας. Θα κάνω ένα reset αλλά μάλλον είναι θέμα hardware γιατί τις εμφανίζει και στο logo 'mi.com' κατά την διάρκεια του bootαρίσματος.

   Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

   =============== Μαρ 15th 2017, 10:20am ===============
   Το κινητό τελικά το έστειλα πίσω στο κατάστημα, το έλεγξαν και μου επέστρεψαν τα χρήματα (το ζήτησα εγώ). Μάλιστα μου επέστρεψαν και τα έξοδα αποστολής. Το κατάστημα είναι το vickmall και φυσικά, μετά την άξογη υποστήριξη που είχα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

   Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :)
   Διαφήμιση
   Διαφήμιση