Διαφήμιση

Πρόβλημα στην απεικόνηση [SOLVED]

  • RedMi Note 3 Pro
  • Πρόβλημα στην απεικόνηση [SOLVED]

   Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά :)

   έχω πρόβλημα με το redmi note 3 pro που πήρα για το γιο (εγώ έχω mi4). Μετά από χρήση μιας εβδομάδας έβγaλε το πρόβλημα στην εικόνα παρακάτω. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software ή πάμε για επισκευή/αντικατάσταση? Είναι αγορασμένο από vickmall με paypal. Τι συμβουλεύετε να κάνω?

   υ.γ. ο γιος πάντως έφαγε μεγάλη ξενέρα γιατί περίμενε καιρό να έρθει και στην βδομάδα πάνω χάλασε

   Διαφήμιση
  • Τράβα ένα screenshot σε λευκό φόντο...άνοιξε την φωτο στο αλμπουμ και τσεκαρε αν οι γραμμες είναι πιο έντονες(από το real time λευκο φόντο)...αν δεν είναι ειναι ,μαλλον εχει θέμα hardware...αν ειναι πιο έντονες δοκιμασε ενα reset...
  • Ο/H Krasdimi έγραψε:

   Τράβα ένα screenshot σε λευκό φόντο...άνοιξε την φωτο στο αλμπουμ και τσεκαρε αν οι γραμμες είναι πιο έντονες(από το real time λευκο φόντο)...αν δεν είναι ειναι ,μαλλον εχει θέμα hardware...αν ειναι πιο έντονες δοκιμασε ενα reset...
   Σε λευκό φόντο δεν φαίνονται οι γραμμές γιατί πάντα είναι λευκότερες της εικόνας. Θα κάνω ένα reset αλλά μάλλον είναι θέμα hardware γιατί τις εμφανίζει και στο logo 'mi.com' κατά την διάρκεια του bootαρίσματος.

   Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

   =============== Μαρ 15th 2017, 10:20am ===============
   Το κινητό τελικά το έστειλα πίσω στο κατάστημα, το έλεγξαν και μου επέστρεψαν τα χρήματα (το ζήτησα εγώ). Μάλιστα μου επέστρεψαν και τα έξοδα αποστολής. Το κατάστημα είναι το vickmall και φυσικά, μετά την άξογη υποστήριξη που είχα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

   Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :)
   Διαφήμιση