Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
μολις περαστηκε σε ido (χωρις καθαρη εγκατασταση)
πανω απο την προηγουμενη
ολα καλα.....ειδωμεν
λειπει το τηλεχειριστηριο η μου φαινεται;
και εαν ναι που το βρισκουμε;
Εγώ έβαλα το αντίστοιχο που έχει το Hydrogen στην 6.12.22 και παίζει μια χαρά.
Όσες ROM είναι XTRVBeta2 είναι με source απο global και οι global ROM είναι λίγο διαφορετικές και μεταξύ άλλων, δεν έχουν και την εφαρμογή Video. Δεν υπάρχει πρόβλημα... τα video παίζουν κανονικά (αυτόματα από το MiuiVideoPlayer).
Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Forum μας.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα διαχείρισης της Miui (XTRV/GTV) και τους ευχαριστώ ακόμη μια φορά.
Περαστηκε απροβληματιστα σε ido, λείπει το τηλεχειριστήριο όπως αναφέρθηκε, επίσης στις επαφές το αλφάβητο δεξιά είναι στα αγγλικά. Πάμε τώρα στον καιρό που λείπουν οι ημερομηνίες και οι μέρες είναι κομμένες όχι ότι με χάλασε αυτό. Στις πρόσθετες ρυθμίσεις λείπουν νομίζω τα χρωματιστά εικονίδια. Καλή χρονιά παίδες σε όλους!
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!