Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.24] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/11 19:48)​

 • Ολοκληρώθηκε
 • ROM
 • Poll
 • Xiaomi
 • Miui Dev

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 23/07/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.7.21/22 για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Ο/H jgougos έγραψε:

  @spiderman3
  Ευχαριστώ για τις λύσεις σχετικά με τον καιρό.
  Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να απαλλαγών τελείως από το να βλέπω τον καιρό στις ειδοποιήσεις; Στις CM roms και γενικά σε όλες υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, εδώ δεν μπόρεσα να την βρω. Ακόμη και αν κάνεις freeze ή delete το weather.apk ή προτροπή πατά για ενημέρωση δεν φεύγει...
  Καλησπερα. Στο Mi Max pro πως ειναι η μπαταρια;
 • Πέρασα την 6.11.24 μετά από factory reset, σε Redmi 3 Note (hennessy) χωρίς πρόβλημα. Επανέφερα τις ρυθμίσεις , επαφές, εικόνες κλπ από το mi cloud από αντίγραφο. Η διαχείριση της ram άψογη όπως και στην προηγούμενη XTRV. Στο messenger στέλνω κανονικά φωτογραφίες. Με τον πλοηγό της rom δεν μπορώ να συνδεθώ καθόλου στο facebook. Δεν μου δεχόταν με τίποτα να κάνω 'Παράλειψη' και να μην συνδεθώ στο mi account κατά την αρχικοποίηση της εγκατάστασης, πράγμα που με ζόρισε διότι δεν ήμουν κοντά σε wi-fi και δεν μπορούσα να προχωρήσω και να ολοκληρώσω την εγκατάσταση και να πάρω τηλέφωνο που ήθελα.
 • Διαφήμιση
 • Feedback kenzo xtrv 6.11.24

  A. Μπαταρία
  Ίσως η καλύτερη rom από πλευράς διαχείρισης μπαταρίας. 10 ώρες εκτός φόρτισης και με sot 4ω45λ η μπαταρία έπεσε στο 34% μένοντας στην συνέχεια και ένα 4ωρο plus σε standby τρώγοντας άλλο ένα 2%. Με νορμάλ χρήση ως τηλέφωνο (κλήσεις, sms) και λίγο browsing βγάζει πιστεύω 2 μέρες τουλάχιστον μακριά από φορτιστή.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην συσκευή μου δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ η εφαρμογή του facebook που είναι πιστεύω η ποιο ενεργοβόρα εφαρμογή που υπάρχει. Χρησιμοποιώ το fb μέσω browser (βάζοντας την διεύθυνση m.facebook.com) και έχω πραγματικά σωθεί. Θυσίασα λίγα (άχρηστα για μένα) futures της εφαρμογής για μια ποιο υγιή συσκευή και μπαταρία.

  Β. Μνήμη RAM
  Η προσωπική μου άποψη είναι πως η xtrv 6.11.17 έκανε την καλύτερη διαχείριση μνήμης απ' όλες της rom. Στην 6.11.24 παρατήρησα κάποια lagαρίσματα της συσκευής ενώ σε σύγκριση με την .17 είναι υποδεέστερη.

  Γ. Σήμα κινητής και δεδομένων (3G/4G)
  Συγκρίνοντας πάντα την παρούσα rom με προηγούμενες (εκτός της 6.11.10 που ήταν χάλια από την αρχή μέχρι το τέλος) το σήμα δεν είναι ικανοποιητικό. Τόσο στην .17 αλλά κυρίως στην 6.11.3 το σήμα σκότωνε και μάλιστα σε δύσκολη περιοχή της Αττικής και σε δύσκολο χώρο σπιτιού. Στην παρούσα δεν το λες χάλια απλά ότι ζορίζεται να πάρει ανάσες σήματος.

  Δ. Apps
  Σοβαρά προβλήματα εμφανίστηκαν στον stock browser ('πλοηγός') ο οποίος 'πάγωνε' και crashαρε είτε σε εναλλαγή σελίδων είτε στο άνοιγμα κάποιας σελίδας.

  Ε. WiFi / Bluetooth
  Η δύναμη του wifi επέστρεψε σε καλά επίπεδα. Επειδή έχω κάποιες μικρές αμφιβολίες για το αν παίρνει κι άλλη βελτίωση ακόμα το δοκιμάζω. Τα χάλια στο wifi της προηγούμενης rom δεν είναι πάντως με τίποτα.
  Το BT δείχνει να δουλεύει κανονικά χωρίς προβλήματα.

  ΣΤ. System Apps
  Πέραν του πλοηγού που με έσκασε (αλήθεια πως παίρνεις backup τις σελίδες που έχεις αποθηκεύσει στην αρχική;) δεν φαίνεται να παρουσιάζονται προβλήματα σε άλλες stock εφαρμογές. Ο καιρός δουλεύει και συγχρονίζει κανονικά, αν και για τον καιρό στην Ελλάδα εμπιστεύομαι την σελίδα okairos.gr όπου σπανιότατα πέφτει εκτός (ειδικά ο 'υετός' τα σπάει).

  Αυτά προς το παρόν. Οι δοκιμές της xtrv 6.11.24 συνεχίζονται.

  Ευχαριστώ @MIUI_ART , @dnomikos, @maddoctor, @gkalen, @iAmLiakos (XTRV Team) για την υπέροχη δουλειά που κάνετε και είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα δούμε παπάδες από τα χεράκια σας. :thumbsup:
  R O M: XTRV ARΩMA
  Bootloader: UNLocked

 • @jgougos
  Θα πας Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών θα βρεις το app και θα ξετσεκαρεις την επιλογή εμφάνιση Ειδοποιήσεις αναφέρομαι στο app της Miui.
  Αν είναι το άλλο από play store τρέχεις την εφαρμογή - τέρμα επάνω δεξιά πατάς τις τρεις τελείες πας κάτω βρίσκεις τις ειδοποιήσεις και το ξετσεκαρεις.

  Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 • Ο/H Nelias έγραψε:

  Φίλε @dnomikos μόλις τελείωσα την εγκατάσταση μετά από Facτοry reset, χωρίς όμως να πέτυχε το πείραμα, μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές από το Playstore έσκασε, επιστρέφω στην rom (6.11.24 από xiaomi.eu) που είχα πάρει Backup με το TWRP. Έχω το Link από την αρχική 6.11.24 που ανέβηκε την παρασκευή το πρωί στο xiaomi.eu (πριν το Rebuild) η οποία το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό με τον καιρό. Εάν θέλετε μπορείτε να την ξανά κατεβάσετε έτσι ώστε να φτιάξετε νέο XTRV Build από εδώ . Εκτός εάν όταν ανέβασε την Re-Builded το xiaomi.eu αντικατέστησε το Link με την νέα, αν και δεν πιστεύω. Η πρώτη rom είχε αρχικό μέγεθος 705MB ενώ η Re-Builded 697MB. Αυτή στο Link που δίνω είναι 705ΜΒ

  Εικόνες

  • Δυστυχώς και σε μένα συμβαίνει το ίδιο . Πήγα στην προηγούμενη xtrv και πάλι το πετάει κάπου κάπου . Ίσως χρειαστεί να βγει κάποια fix

  Καλησπέρα. Τα ίδια προβλήματα και σε μένα σε Mi4c με την τελευταία rom 6.11.24. Δεν μπαίνει σε play store και αν μπεί μετά από προσπάθειες δεν κατεβάζει, κολλάει στη λήψη. Δεν ανοίγει η κάμερα και τα θέματα. Με πετάει από facebook και messenger. Βασικά έτσι ξεκίνησε το πρόβλημα, τα διέγραψα και τώρα δεν μπορώ να τα περάσω πάλι. Εχω περάσει και δεύτερη φορά τη rom με wipe στις δύο επιλογές της cache αλλά συνεχίζει. Από ότι διάβασα δεν βοηθάει ούτε αν καθαρισω το κινητό και τα περάσω πάλι. Να περάσω παλαιότερη έκδοση;
  • Μετά από καθαρή εγκατάσταση εξακολουθεί να μη στέλνει φωτογραφιες το messenger,πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις ρομ xtrv Beta 1 6.11 πλην της 6.11.3.Κατα τα άλλα μια χαρά φαίνεται και μέχρι στιγμής καλή διαχείριση μπαταρίας.
 • Διαφήμιση
 • 6.11.24 Mi Note Pro
  Όλα τρέχουν όπως πάντα ομαλά......
  Ευχαριστώ
  OffTopic
  8-) :!: :shock:
 • @spiderman3
  Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει μέχρι και uninstall μέσω ΤΒ έχω κάνει στην εφαρμογή, αλλά αυτή η προτροπή στην γραμμή κατάστασης δεν φεύγει με τίποτα, δες εικόνα...
  Images
  • Screenshot_2016-11-27-14-43-50-614_com.teslacoilsw.launcher.jpg

   168,54 kB, 897×753, viewed 45 times
 • Ο/H spideman3 έγραψε:

  Για όσους θέλουν να διορθώσουν το bug του καιρού η λύση είναι εδω φυσικά θέλει root, file manager και όσοι δεν έχουν root μπορούν μέσω του TWRP file manager after mount system:

  Here is the fix 100% working, tested on my own Mi5 ans Mi2 devices:
  1. copy /system/priv-app/Weather/Weather.apk from phone to PC
  2. decompile Weather.apk
  3. open decompiled file: Weather\smali\com\miui\weather2\spider.smali
  4. find string below:
  const-string v1, "https://weatherapi.market.xiaomi.com/"
  and modify to:
  const-string v1, "http://weatherapi.market.xiaomi.com/"
  5. recompile Weather.apk
  6. signing Weather.apk
  7. copy signed Weather.apk back to its original place on the phone and
  overwrite the old one : /system/priv-app/Weather/Weather.apk
  8. set permission: rw-r--r-- (0644)
  9. reboot the phone
  10. launch Weather app and allow location access, it is needed as always. Done!
  If you are not familiar with apktool, decompile/recomplile apks, and
  signings apks then you can find download links below for fixed
  Weather.apk as I have already made it primarily for my own pleasure but
  now I shared with all of you.
  Download link fixed Weather.apk: drive.google.com/file/d/0Bx5Fv…sTjY1THM/view?usp=sharing
  Just download fixed Weather.apk and follow steps 7-10σε
  περισσότερα σε αυτό το link Fix for MIUI Weather app bug (data expired, can't connect, can't locate device) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

  και μια τεμπέλικη λύση να κατεβάσετε από play store αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=hu στο Mi5 δούλεψε μετά από επανεκκίνηση.
  Ευχαριστώ για τη λύση για τον καιρό δουλεύει μια χαρά τώρα. Αυτή είναι υποστήριξη. Λύσεις για όλα. Όσο για τα υπόλοιπα προβλήματα θα περιμένω την επόμενη εβδομάδα....
 • Διαφήμιση