Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης της υπηρεσίας της Google "Fingerprint Quick Actions" σε όλα τα Xiaomi (Android 6+)

  • Tips&Tricks
  • Application
  • Xiaomi
  • MIUI V8

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης της υπηρεσίας της Google "Fingerprint Quick Actions" σε όλα τα Xiaomi (Android 6+)


   Ενεργοποιήστε ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά του Google Pixel’s.


   το Fingerprint Quick Action   Τα Google’s Pixel κινητά έχουν κάποια καταπληκτικά χαρακτηριστικά τα οποία δεν μπορείς να έχεις σε άλλες Android συσκευές. Το Google’s Assistant είναι ένα από αυτά και να φανταστείτε δεν είναι διαθέσιμα ούτε σε παλιότερα μοντέλα της Google, όπως τα παλιότερα Nexus ας πούμε. Άλλο ένα πετυχημένο χαρακτηριστικό είναι το Fingerprint Quick Actions σε συνδυασμό με το σένσορα του δαχτυλικού αποτυπώματος σε ένα κινητό. Θα περάσει αρκετός καιρός (πιθανότατα) μέχρι να έχουμε πλήρη πρόσβαση σε αυτά τα βοηθητικά χαρακτηριστικά στα κινητά που δεν είναι της Google αλλά για τώρα το χαρακτηριστικό για το οποίο συζητάμε είναι εφικτό να προστεθεί και να δουλεύει και σε άλλες Android συσκευές σχετικά εύκολα.


   Ο σένσορας δακτυλικού αποτυπώματος σε κινητά Pixel μπορεί να λειτουργήσει κάπως σαν touchpad. Για παράδειγμα, μπορείς να σύρεις προς τα κάτω το δάκτυλο και να ανοίξει η καρτέλα με τα notifications (ενημερώσεις). Αυτή είναι μια καλή λειτουργία που μπορεί σε πολλά άτομα να φανεί χρήσιμη και να θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν στη δική τους συσκευή.


   Ευτυχώς για μας ο χρήστης ztc1997 από το xda-developers μας παρέδωσε μία εφαρμογή η οποία μπορεί να ενεργοποιείσει αυτή τη λειτουργία στο κινητό μας. Αφού το εγκαταστήσουμε θα πρέπει να περάσουμε από την καρτέλα των ρυθμίσεων (settings), να μεταβούμε κάτω κάτω στην καρτέλα στο Accessibility, να πατήσουμε επάνω στο Fingerprint Quick Actions, και να ενεργοποιήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο.


   Μόλις το κάνουμε αυτό, θα είμαστε σε θέση να παραμετροποιήσουμε τον σένσορα και να σετάρουμε τις χειρονομίες που θέλουμε να κάνουμε με τις λειτουργίες που επιθυμούμε.


   Εδώ υπάρχει και ένα video για να πάρετε μια πρώτη γεύση προτού το εγκαταστήσετε και το δοκιμάσετε οι ίδιοι:
   Αφού τσεκάρατε λοιπόν το βίντεο και σας άρεσε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το λινκ παρακάτω:


   ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ANDROID 6.0+


   Πηγή: εδώ

   Original Thread at xda: εδώ


  • Διαφήμιση
  • Πανεύκολο στην χρήση και εξυπηρετικό!
   Έβαλα ''go back'' για single tap και ''sleep'' για fast swipe.
   Ευχαριστώ.