Διαφήμιση

Contact Display...

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

  Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

  Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

  Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Contact Display...

   Από τότε που έβαλα την miui8 και σε όλες τις 8αρες που δοκίμασα μέχρι τώρα στην αναζήτηση των επαφών μου βγάζει τις επαφές από όλους τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διπλές λίστες και να μου κάνουν τη ζωή λίγο πιο δύσκολη. Παρολο που έχω επιλέξει να φενεται μόνο o Google account μου εμφανίζεις και της mi με απότελεσμα να έχω διπλοτυπα στη εύρεση... Ξέρει κανείς πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτή τη βλακεία. Χωρίς να διαγράψω τον λογαριασμό της mi. Ευχαριστώ.

   Sent from my Mi-4c using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Προς τους mods. Από χαζομαρα ποσταρα στο mi4 αντί στο mi4c που είναι και η συσκευή μου... Αν νομίζετε οτι χρειάζεται μεταφέρετε το θέμα στο αντίστοιχο forum ή σε όποιο κρίνετε σωστό...

   Sent from my Mi-4c using Tapatalk
  • Πρέπει να επιλέξεις ποιον θα έχεις κύριο λογαριασμό όταν δημιουργίες νέα επαφή για να μην μπερδευτείς και στο τέλος άλλες να έχεις στο mi και άλλες στο Google. Από ότι ξέρω δεν μπορείς να έχεις συγχρονισμό επαφών ταυτόχρονα στο mi και στο Google. Όταν καταλήξεις μπορείς να κάνεις συγχώνευση επαφών. Όσο για το ότι επιλέγεις λογαριασμό και σου τις εμφανίζει όλες περίεργο. Μήπως τις εμφανίζει μόνο στην αναζήτηση; Αν ναι θα έλεγα φυσιολογικο.

   Redmi Note 2 Rom 8.0.3.0 Global
  • Ναι μόνο στην αναζήτηση τις εμφανίζει και αυτό εί το άσχημο γιατί βασικά την αναζήτηση δουλευεις. Τα υπόλοιπα τα έχω όπως είπες. Ααα και συγχώνευση χάνει αρκετές επαφές... Δλδ τι αρκετές... Από τις 400 κοινές μου βγάζει καν δύο...

   Sent from my Mi-4c using Tapatalk
  • Διαφήμιση