Διαφήμιση

Προβλήματα Μπαταρίας

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

  - Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

  - Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Ο/H nipapa έγραψε:

   Update 1.
   Μετά από 5 μέρες χρήσης, τα πράγματα φαίνονται εντάξει. Η μπαταρία κρατάει μια μέρα με τη χρήση που κάνω και το τηλέφωνο δεν ξαναέκλεισε στο άσχετο, είτε είναι στο 20 είτε στο 80%. Πέρασα και σε Nugat και όλα καλά.

   Μπορείς να στείλεις λινκ από που το αγόρασες;

   Sent from my Mi-4c using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • ομοιοπαθής με την τελευταία ΑΡΩΜΑ. εμένα μου το εμφάνισε στους 14 μήνες. κατεβάζω τώρα 8.1.3 να περάσω. Μήπως υπήρξε και άλλη ROM (μεταγενεστερη) μου έστρωσε το πρόβλημα με την μπαταρία?

   =============== Νοε 6th 2017, 10:04am ===============
   έβαλα την 8.1.3 αλλά διαπιστώνω ότι πάλι έχω υψηλή κατανάλωση μπαταρίας εκεί που παλιά δεν είχα. Συγκεκριμένα δεν έχω σβησίματα κτλ αλλά αν κάνω πως παίζω ένα game θα μου φάει ένα 20% σφαίρα. Μου βγάζει και μήνυμα για βελτιστοποίηση της μπαταρίας με ένα γράφημα με κόκκινη γραμμή πτωτική σχεδόν κάθετη. Καμία λύση?
  • καλησπερα
   εχω το mi4c 2 χρονια. η μπαταρια δεν κραταει ουτε 10 ωρες με χαλαρη χρηση. απο που μπορω να αγορασω μια καλη μπαταρια; εστω και απο ελληνικο μαγαζι, μπας και το κρατησω το κινητο...
  • Καλησπέρα σε όλους. υπάρχει περίπτωση μετά από αλλαγή οθόνης να παρατηρήσουμε πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H petran64 έγραψε:

   καλησπερα
   εχω το mi4c 2 χρονια. η μπαταρια δεν κραταει ουτε 10 ωρες με χαλαρη χρηση. απο που μπορω να αγορασω μια καλη μπαταρια; εστω και απο ελληνικο μαγαζι, μπας και το κρατησω το κινητο...
   Εγώ αγόραδα και άλλαξα και πάλι τα ίδια

   Το μόνο που υποψιάζομαι είναι πως κάτι παθαίνει με τον επεξεργαστή του ή με τους πυρήνες του, γιατί φαίνεται να κουράζεται κάποτε σαν κινητό και να ζεσταίνεται χωρίς λόγο