Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro - Ερωτήσεις για νέα αγορά

  • RedMi Note 3 Pro

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 22/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.20 για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • 24Ε+12Ε Τα 12 τα κρατάνε στα ΕΛτα για τον εκτελωνιστη :(

   Τεσπά, το κινητάκι τα σπάει.
   Παλι καλά ειχα πάρει θήκη γιατι μυ γλιστράει απο τα χερια ...:)
   επισης, μία λαλακια εκανα και δε μπορω να εγκαταστήσω apps εκτος Playstore. πφφφφ
  • Επειδή δεν υπάρχει σχετική εμπειρία από αγορές του εξωτερικού

   να υποθέσουμε ότι πλέον όλες οι παραγγελίες χρεώνονται επιπλέον

   στο τελωνείο;
  • Ο/H george_1 έγραψε:

   Επειδή δεν υπάρχει σχετική εμπειρία από αγορές του εξωτερικού

   να υποθέσουμε ότι πλέον όλες οι παραγγελίες χρεώνονται επιπλέον

   στο τελωνείο;
   Πάντα να το υποθέτεις αυτό και αν τελικά δεν σε προτιμήσουν στο τελωνείο, να το βλέπεις ως δώρο :) Επίσης χρειάζεται πολύ γερό στομάχι και υπομονή για αγορές ειδικά από Κίνα. Πέρα από αυτά, πρέπει να είσαι "εξαιρετικά" λεπτομερής στις ερωτήσεις που κάνεις για διάφορες λεπτομέρειες και απορίες που ίσως έχεις για αυτό που θέλεις να πάρεις, ιδιαίτερα από τους Κινέζους πωλητές και άσχετα απο τις τυχόν εικόνες του προϊόντος που έχουν αναρτήσει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα αξεσουάρ για το kate (το οποίο ζαχαρώνω εδώ και καιρό :) ) όπως θήκες και tempered glass διότι είναι μεγάλοι απατεώνες και ξεγλυστράνε σαν χέλια. Για το kate, ακόμα και μεγάλα Ευρωπαϊκά καταστήματα σε email και κόντρα email για διευκρινίσεις, στο τέλος αναγκάστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να πουν και να παραδεχτούν την αλήθεια ότι δηλαδή δεν είναι 100% για το kate.

   Επίσης, αν έχεις μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεσαι, μπορείς να βρείς και εδώ στην Ελλάδα σε προσφορά αυτό που ψάχνεις πχ όπως είναι σήμερα προσφορά το kate στα 199 ευρώ από το you.gr Σε αυτή την τιμή, ΔΕΝ υπάρχει πουθενά στον κόσμο τέτοια ευκαιρία σήμερα (αν υπολογίσεις και έξοδα αποστολής από Ευρώπη με DHL ή τον σχεδόν σίγουρο φόρο στο τελωνείο για αγορά από Κίνα) και με την σιγουριά ότι παίρνεις ΣΗΜΕΡΑ (και όχι "του χρόνου" :D ) καινούργιο / σφραγισμένο κινητό και με 2 χρόνια εγγύηση.
  • Διαφήμιση
  • Το πήρα (Kate) σε άριστη κατάσταση 150 ευρώ ... πριν από 4 ημέρες ... :thumbup:

   Τέλος πάντων η αγορά από την Κίνα συμφέρει

   και όπως καταλαβαίνω πρέπει να ενημερωνόμαστε

   συνεχώς ίσως και γιατί δεν υπάρχουν standards

   ούτε σε καταστήματα ούτε δυστυχώς σε πωλητές... :(