Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

    >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

    Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
    Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

    Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

    Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

    • Ο/H kwstasmiui9 έγραψε:

      Καλησπερα, εχω το kate και ηθελα να ρωτησω αν παρω φορτιστη με quick charge 3.0 θα το υποστιριζει το κινητο; εχω δει οτι ο 650 την υποστιριζει ομως δεν θελω να βγαλει καποιο προβλημα η μπαταρια.
      Ανάβει το σύμβολο QC (κεραυνός μέσα σε κύκλο) στο τηλέφωνο όταν συνδέεις QC φορτιστή; Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το KATE με τους QC φορτιστές, αλλά επειδή -δεν θα πω πως έχω διαφωνήσει- απλά συνεχίζω τέλος πάντων να έχω τις επιφυλάξεις μου με όσα μου έχουν πει παλιότερα τα παιδιά εδώ θα σου πω ότι σε Santoni (Redmi 4X) το σύμβολο ανάβει κανονικά. Τους άκουσα τέλος πάντων και εγκατέλειψα έναν φορτιστή αυτοκινήτου QC 3.0 τρίτου κατασκευαστή που είχα πάρει. Πρόσφατα όμως αγόρασα το Mi Power Bank 2. Με ένα άλλο καλώδιο που είχα και του σύνδεσα το τηλέφωνο φόρτιζε στα 5V/2A. Με αυτό που είχε στη συσκευασία του το power bank ενεργοποιείται κανονικά το QC και φορτίζει στα 9V. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Xiaomi έβγαλε ένα power bank για το οποίο δηλώνει μάλιστα ότι είναι συμβατό με το 99% των συσκευών που υπάρχουν και ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κινητό το οποίο παράγει η ίδια εταιρεία. Αποφάσισα ότι θα το χρησιμοποιήσω κανονικά κι ας γίνει ό,τι θέλει (δεν πιστεύω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα). Αν δεν σου ανάβει καν το σύμβολο του quick charge στο Kate εσένα δεν χρειάζεται να το συζητάς καν. Όλοι οι QC φορτιστές λειτουργούν και ως απλοί 5V/2A.

      Ο/H g7maks έγραψε:

      Εγώ έχω αλλάξει το καλώδιο μόνο και φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα?
      Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Κανένα καλώδιο -το οποίο μάλιστα είναι προφανώς πιο ποιοτικό και με μικροτέρη αντίσταση ίσως- δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε φόρτιση συσκευής.
    • Δεν εχω αγορασει ακομα qc 3.0 οποτε δεν ξερω αν δειχνει το συμβολο γρηγορης φορτισης της qualcom. Μονο απο καποια βιντεο που εχω δει, δειχνει οτι την υποστιριζει.
    • Ο/H theopan έγραψε:

      Πρόσφατα όμως αγόρασα το Mi Power Bank 2. Με ένα άλλο καλώδιο που είχα και του σύνδεσα το τηλέφωνο φόρτιζε στα 5V/2A. Με αυτό που είχε στη συσκευασία του το power bank ενεργοποιείται κανονικά το QC και φορτίζει στα 9V. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Xiaomi έβγαλε ένα power bank για το οποίο δηλώνει μάλιστα ότι είναι συμβατό με το 99% των συσκευών που υπάρχουν και ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κινητό το οποίο παράγει η ίδια εταιρεία. Αποφάσισα ότι θα το χρησιμοποιήσω κανονικά κι ας γίνει ό,τι θέλει (δεν πιστεύω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα). Αν δεν σου ανάβει καν το σύμβολο του quick charge στο Kate εσένα δεν χρειάζεται να το συζητάς καν. Όλοι οι QC φορτιστές λειτουργούν και ως απλοί 5V/2A.
      Έχω επισκευάσει περίπου 10 κενζο με το ίδιο πρόβλημα .
      Οι 3εις μου ορκίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν μόνο τον στοκ φορτιστή και στο τέλος μου ξεφούρνισαν ότι έχουν powerbank xiaomi 5-9-12.
      Τεσπα, ο καθένας με τις επιλογές του.


    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

      Έχω επισκευάσει περίπου 10 κενζο με το ίδιο πρόβλημα .Οι 3εις μου ορκίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν μόνο τον στοκ φορτιστή και στο τέλος μου ξεφούρνισαν ότι έχουν powerbank xiaomi 5-9-12.
      Τεσπα, ο καθένας με τις επιλογές του.
      Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δει προβλήματα ούτε κανέναν άλλον που λέει το ίδιο. Αλλά πάλι το Kenzo μου φέρατε ως παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ μιλάω για Santoni στο οποίο ανάβει και η ένδειξη και ζητάει από μόνο του 9V ρίχνοντας ταυτόχρονα τα Ampere. Στο Kenzo (το οποίο είναι και 3ετίας+ συσκευή πλέον) συμβαίνει το ίδιο όταν συνδεθεί με Qc charger; Ανάβει το σύμβολο; Πόσα Ampere τραβάει;
    • Το santoni δεν εχει θέμα απ όσο ξέρω.

      Ο/H theopan έγραψε:

      Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το KATE με τους QC φορτιστές,
      Διάβασα το μήνυμα σου και πίστεψα ότι το δοκιμάζεις σε kate.


    • Ο/H theopan έγραψε:

      Ο/H geoanto555 έγραψε:

      Έχω επισκευάσει περίπου 10 κενζο με το ίδιο πρόβλημα .Οι 3εις μου ορκίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν μόνο τον στοκ φορτιστή και στο τέλος μου ξεφούρνισαν ότι έχουν powerbank xiaomi 5-9-12.
      Τεσπα, ο καθένας με τις επιλογές του.
      Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δει προβλήματα ούτε κανέναν άλλον που λέει το ίδιο. Αλλά πάλι το Kenzo μου φέρατε ως παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ μιλάω για Santoni στο οποίο ανάβει και η ένδειξη και ζητάει από μόνο του 9V ρίχνοντας ταυτόχρονα τα Ampere. Στο Kenzo (το οποίο είναι και 3ετίας+ συσκευή πλέον) συμβαίνει το ίδιο όταν συνδεθεί με Qc charger; Ανάβει το σύμβολο; Πόσα Ampere τραβάει;
      Μισο amp τραβαει το kate και δεν αναβει καμια ενδειξη για fast charge

      Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Το kate κανονικά φορτίζει με 1.70Α μέσο όρο.


    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

      Το kate κανονικά φορτίζει με 1.70Α μέσo όρο.
      Τι ειναι το ορο ? Εγω παντως εχω φορτιστη με qc και ενα usb μετρητη, και λεω αυτα που βλεπω.

      Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Με μισο αμπέρ δλδ θέλει 8 ώρες φόρτιση;


    • Αναμενουμε, ελπιζω να ερθει γρηγορα γιατι με την 9.6.3.0 υπαρχουν αρκετα bugs και εχω δει μια καθηστεριση στην συσκευη. Το ιδιο ειχε γινει και απο την μεταβαση 8 σε 9(εννοω οι αναβαθμισεις της 8 στο τελος δεν εκαναν κατι ουσιαστικο, και μολις ηρθε η 9 το κινητο πηγαινε σφαιρα.
    • Διαφήμιση
    • Γεια σας παιδια,

      εχω ενα xiaomi redmi note 3 pro special edition (miui 9.6.3.0). Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Καθε φορα που συνδεω το φορτιστη στο κινητο (εχω δοκιμασει διαφορετικους φορτιστες και καλωδια usb) το κινητο δε φορτιζει. απαραιτητη προυποθεση για να ξεκινησει να φορτιζει ειναι να του κανω restart με συνδεδεμενο το φορτιστη. Ειχα το συγκεκριμενο προβλημα και παλαιοτερα, υστερα απο μια αναβαθμιση αλλα το ελυσα τοτε με downgrade. Πλεον, αφοτου εκανα αναβαθμιση σε 9.6.3.0 ξαναεμφανιστηκε παλι και δε βρηκα τροπο να το λυσω ( δοκιμασα downgrade αλλα δε με αφηνει). Εχετε καμια ιδεα γιατι οσο και να ψαχνω δε βρισκω λυση;;; το προβλημα φαινεται οτι ειναι θεμα software και οχι hardware.

      Ευχαριστω πολυ.