Διαφήμιση

Μια ματιά στο MIUI από το 2011 εώς σήμερα : το πιο δημοφιλές Android ROM στην Κίνα

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Μια ματιά στο MIUI από το 2011 εώς σήμερα : το πιο δημοφιλές Android ROM στην Κίνα

   Οι χρήστες των Smartphone στην Κίνα θα φθάσουν τα 500 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους .
   Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια από αυτούς χρησιμοποιούν το Android -based σύστημα λειτουργικό της Xiaomi, το MIUI .
   Στην αρχή ...   Τον Αύγουστο του 2010 , πριν η Xiaomi αρχίσει να γίνεται γνωστή ως smartphone κατασκευαστής, κυκλοφόρησε αθόρυβα μια κινεζική ROM που βασίστηκε σε έναν Kernel του CyanogenMod . Έτσι γεννήθηκε το MIUI που κατέστησε εύκολο για τους σχεδιαστές και τους οπαδούς του να δημιουργήσουν " θέματα " που θα μπορούσαν να επικαλύπτονται μέσα στο λειτουργικό σύστήμα του Android.
   Έτσι λοιπόν οι χρήστες θα μπορούσαν να αλλάζουν ΟΧΙ μόνο τους wallpapers , αλλά επίσης να προσαρμόζουν τις γραμματοσειρές για τα μενού , τα εικονίδια των εφαρμογών, και τις κινούμενες εικόνες του συστήματος .
   Αυτό αποδείχθηκε ότι είχε έναν τεράστιο αντίκτυπο στους καταναλωτές στην Κίνα, όπου η προσαρμογή και τη διακόσμηση των smartphones έχει αναδειχθεί ως μια ξεχωριστή βιομηχανία από μόνη της .

   Για τους οπαδούς   Το νεοσύστατο λειτουργικό της Xiaomi, το MIUI, στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό σε ανατροφοδότηση των χρηστών σχετικά με το πώς να βελτιωθεί η χρήση της μνήμη ROM . Οι φίλοι του MIUI συζητoύσαν και υπέβαλαν τις ιδέες μέσω των επίσημων φόρουμ του MIUI. Οι Προγραμματιστές της Xiaomi στη συνέχεια, να εργάστηκαν ακούραστα για να ενσωματώσουν τις προτάσεις των χρηστών στην εβδομαδιαία έκδοση της MIUI ROM .

   O Ιδρυτής της Xiaomi Lei Jun, έχει επανειλημμένα αναφέρει το μοντέλο της "συν- ανάπτυξης" , ως κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία ολόκληρης της εταιρείας , και οι χρήστες του MIUI ανέπτυξαν μια μοναδική σχέση με το προϊόν της XIAOMI.
   Πολλοί από τους οπαδούς της Xiaomi (ή " MiFans " ) δημιούργησαν σχεδιαστικά θέματα , τα οποία μπορούσαν να πωληθούν πλέον στο on-line κατάστημα της Xiaomi , και έγραψαν tutorials (οδηγούς) για τους νέους χρήστες ώστε να τους βοηθήσουν στην εκμάθηση και το "hacking" του MIUI .
   Αν ανταγωνιστικές τιμές hardware στα κινητά τηλέφωνα της Xiaomi είναι το σώμα της , τα φόρουμ και κοινότητες χρηστών που περιστρέφονται γύρω από MIUI είναι η ψυχή της.

   Δραστηριοποίηση σε τοπικό επίπεδο   Με κάθε έκδοση του MIUI , η Xiaomi αναπτύσει περαιτέρω μια σειρά μεταφρασμένων " built-in " apps για μια ομάδα καταναλωτών που επιδίωξαν την ίδια λειτουργικότητα και την απόδοση στα smartphones τους, όπως ακριβώς απολαμβάνουν στους υπολογιστές τους .
   Παρά τις ομοιότητες με το iOS της Apple , το MIUI παρέχει μια σειρά από λειτουργίες που έλειπαν σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό των SmartPhones.
   O Explorer του MIUI επέτρεψε στους χρήστες να περιηγηθούν και να αναζητήσουν αρχεία που έχουν αποθηκευτεί σε ολόκληρο το σύστημα , σαν ένα παραδοσιακό desktop OS . Περιελάμβαναν επίσης μία αντι -virus εφαρμογ , και, το πιο σημαντικό , ένα διαχειριστή θεμάτων, ο οποίος και επιτρέπει στους χρήστες να τα προσαρμόσουν απρόσκοπτα στο smartphone τους .
   MIUI V4   Η τέταρτη έκδοση της MIUI ( αναφέρεται ως MIUI V4 ) χρησιμοποιεί έναν Kernel ανοικτού πηγαίου κώδικα του Android και χαρακτηρίστηκε ώς ένα από τα ποιό όμορφα OS που παρέχει κινούμενες εικόνες, εύκολα μενού και ένα σύνολο τυποποιημένων εργασιών που βοηθάει και διευκολύνει για πρώτη φορά τους χρήστες των smartphones να πάρουν και να τοποθετήσουν όχι μόνο εφαρμογές και widgets για την αρχική οθόνη , αλλά και στοιχεία μενού , τις επαφές και τα αρχεία από ολόκληρο το σύστημα .
   Αγγίζοντας το κουμπί Μενού σε οποιαδήποτε MIUI βρίσκετε άμμεσα ενσωματωμένες εφαρμογές , μενού για τις συνήθως χρησιμοποιούμενες λειτουργίες και τις ρυθμίσεις , όπως ακριβώς το δεξί κλικ σε έναν υπολογιστή .

   Ένα παγκόσμιας κλάσης επανασχεδιασμός   Δεδομένου ότι τα κινητά της Xiaomi απέκτησαν γρήγορα μεγάλο μερίδιο αγοράς , οι επικριτές του μιλάνε για αρκετή ομοιότητα του MIUI με το iOS .
   Έτσι λοιπόν, για την MIUI V5 , η Xiaomi προσέλαβε τον Robin Zhu , έναν πρώην διευθυντή σχεδιασμού UX στη Microsoft, για να σχεδιάσει ένα νέο σύνολο εικόνων για ολόκληρο το OS του MIUI.

   Το MIUI εξακολουθεί να εξελίσσεται. με την επίσημη διάθεση του OS που γίνεται κάθε Παρασκευή στο en.miui.com, αλλά και σε όλα τα επίσημα Fan Sites του MIUI και της XIAOMI σε όλο τον κόσμο.

   [en.miui.com ]
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ευχαριστώ.

   Ωραίο να μαθαίνεις και την ιστορία πίσω απο αυτό που χρησιμοποιείς.
  • Διαφήμιση
  • Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.
   Η αλήθεια έχω μείνει υπερ-ευχαριστημένος με το MIUI και όντως προσθέτει πολλά που λείπουν από το Android.
  • Μετα από ενα χρόνο περίπου αποχής από το miui πήρα το note 2 και είμαι ενθουσιασμένος από την εξέλιξη του λειτουργικού , Πλέον βασικό κριτηριο σε συσκευή θα ειναι αν υπάρχει rom miui. εδω και ενα μηνα το έβαλα επίσης σε samsung s3 kai lenovo k3 note και είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλες τις rom
  • Είχα MIUI Rom στο πρώτο μου smartphone σε ένα HTC Desire....Πφφφφφ....Χρόνια πρίν....