Διαφήμιση

Οι αρχές προειδοποιούν για τη χρήση του Note 7 σε αεροπλάνα

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 24/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.23 για 18 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Οι αρχές προειδοποιούν για τη χρήση του Note 7 σε αεροπλάνα

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   samsung_galaxy_note_7_evan_blass_front-0-0

   Τα προβλήματα με το Galaxy Note 7 που οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να προχωρήσει στην ανάκληση, σίγουρα δεν θα ξεχαστούν, τουλάχιστον, όχι σύντομα. Οι εξελίξεις αυτές και τα περιστατικά που συνεχίζουν να σημειώνονται όσο η συσκευή είναι σε χρήση, σίγουρα πλήττουν την εικόνα της εταιρείας και θα έχουν σε κάποιο βαθμό αντίκτυπο στις πωλήσεις και συνακόλουθα στα οικονομικά αποτελέσματα. Πλέον μαθαίνουμε ότι οι αρχές σε διάφορες χώρες, όπως Ινδία, Καναδάς και Ιαπωνία, προειδοποιούν τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα Galaxy Note 7 στη καμπίνα των αεροπλάνων, αλλά ούτε και να τα φορτίζουν, για την αποφυγή ατυχημάτων.

   note 7

   Ας παρακολουθήσουμε μια χαρακτηριστική ανακοίνωση των αρχών στο Καναδά:

   «Συστήνεται στις αεροπορικές εταιρείες, στους επιβάτες και στο πλήρωμα, να μεταφέρουν το Galaxy Note 7 στη καμπίνα του αεροσκάφους και όχι στις αποσκευές, όπου ένα τέτοιο περιστατικό ανάφλεξης θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Ωστόσο όμως, συστήνεται να μην χρησιμοποιείτε ή φορτίζετε τη συσκευή σας μέσα στη καμπίνα του αεροσκάφους».

   Να σημειωθεί ότι παρόμοια ανακοίνωση είχε εκδοθεί και από τις Ιαπωνικές αρχές αλλά και από την αμερικανική FAA, όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ημέρες ενώ υπενθυμίζουμε ότι σε Ιαπωνία και Ινδία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη η συσκευή και όμως οι αρχές των χωρών έκαναν προληπτικές ανακοινώσεις/ενημερώσεις του κοινού σχετικά με τον κίνδυνο χρήσης του Galaxy Note 7 κατά τη διάρκεια πτήσεων.

   The post Οι αρχές προειδοποιούν για τη χρήση του Note 7 σε αεροπλάνα appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/12/arc…un-gia-chrisi-tou-note-7/