Διαφήμιση

LeEco: Στις 21 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Le Pro 3 με SD 821

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 29/04/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM (21.4.28/29 για 16 συσκευές)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • LeEco: Στις 21 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Le Pro 3 με SD 821

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   leEco

   Η γνωστή εταιρεία LeEco (πρώην LeTV), ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση μιας νέας Android συσκευής, η οποία λέγεται ότι θα εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 821. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το smartphone θα φέρει μια από τις ονομασίες LeEco Le 2S Pro, Le 3 Pro, ή Le Pro 3. Δυστυχώς τα στοιχεία μέχρι στιγμής δεν ξεκαθαρίζουν επακριβώς την επίσημη ονομασία, τονίζουν όμως ότι αυτό θα παρουσιαστεί στις 21 Σεπτεμβρίου στη Κίνα. Η LeEco δεν είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο η οποία θα παρουσιάσει μια συσκευή με το συγκεκριμένο SoC.

   leEco

   Την πρόλαβε η Asus, η οποία είχε κυκλοφορήσει το ZenFone 3 Deluxe και η οποία έγινε η πρώτη συσκευή η οποία ερχόταν με αυτό το SoC της Qualcomm. Όμως η νέα υλοποίηση της LeEco εκτός από το συγκεκριμένο SoC, θα καταφθάσει με 6 GB RAM και 64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα των 16 MP και μπαταρία φορτίου 5.000 mAh. Οι αναφορές θέλουν τη συσκευή να έχει πολύ μικρό πάχος, πιο συγκεκριμένα αυτό να μην ξεπερνά τα 7 χιλιοστά, που φαντάζει κάπως μη ρεαλιστικό με δεδομένη τη μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας που αναφέραμε πιο πάνω.

   Η επίσημη παρουσίασή του είναι σε λιγότερο από εννιά ημέρες, οπότε θα είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε τα πλήρη και επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Μείνετε συντονισμένοι στο GizChina Greece.

   The post LeEco: Στις 21 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Le Pro 3 με SD 821 appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/13/lee…i-tou-le-pro-3-me-sd-821/