Διαφήμιση

Samsung: Ενώπιον της δικαιοσύνης για περιστατικό ανάφλεξης Galaxy smartphone

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 22/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.20 για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Samsung: Ενώπιον της δικαιοσύνης για περιστατικό ανάφλεξης Galaxy smartphone

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   samsung

   Και ενώ η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τη Samsung είναι ιδιαίτερα δυσχερής, μετά τα περιστατικά ανάφλεξης και την ανάκληση των συσκευών, σήμερα έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμη περιστατικό, αυτή τη φορά μιας Galaxy S7 edge συσκευής, προκαλώντας στο κάτοχο εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού. Το περιστατικό συνέβη, όταν ο ιδιοκτήτης, Daniel Ramirez, εργαζόταν στη περιοχή του Οχάιο των ΗΠΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή του ήταν στην δεξιά του μπροστινή τσέπη, όταν ξαφνικά άρχισε να αναδύεται καπνός. Όταν προσπάθησε να βγάλει τη συσκευή από τη τσέπη του, τότε το χέρι του υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα.

   samsung

   Η συσκευή εξερράγη, ο Ramirez υπέστη εγκαύματα, ιδιαίτερα στα κάτω άκρα και χρειάστηκε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει συγκεκριμένη φυσικοθεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Μαΐου του τρέχοντος έτους, αλλά μόλις τώρα ήρθε στην επιφάνεια.

   Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η μπαταρία του Galaxy S7 edge είχε κατασκευαστεί στην Samsung SDI και αν είναι οι ίδιες προβληματικές μπαταρίες που οδήγησαν στην ανάκληση του Galaxy Note 7. Εξαιτίας του περιστατικού αυτού, η κορεάτικη εταιρεία ήρθε πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη. Πρόκειται για ακόμη ένα συμβάν το οποίο αποκαλύπτεται σε μια χρονική συγκυρία όπου η εικόνα της Samsung έχει πληγεί σοβαρά. Όμως, το ίδιο σημαντικές θα είναι και οι επιπτώσεις στα οικονομικά αποτελέσματα, με τους αναλυτές να θεωρούν ότι η ανάκληση θα στοιχίσει, ίσως και να ξεπεράσει, το 1 δις σε δολάρια.

   The post Samsung: Ενώπιον της δικαιοσύνης για περιστατικό ανάφλεξης Galaxy smartphone appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/13/sam…flexis-galaxy-smartphone/