Διαφήμιση

Huawei Mate 9: Με Kirin 960 & κάμερα διπλού φακού 20 MP (Φήμες)

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Huawei Mate 9: Με Kirin 960 & κάμερα διπλού φακού 20 MP (Φήμες)

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   huawei

   Η Huawei είχε παρουσιάσει τα νέα Nova smartphones στην έκθεση IFA 2016 που διεξήχθη στο Βερολίνο πρόσφατα. Αν και τα συγκεκριμένα smartphones της σειράς, παρουσιάζουν πολύ αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν μπορούν να συγκριθούν με τη σειρά flagship συσκευών Huawei Mate. Ήδη γνωρίζουμε ότι θα δούμε σύντομα, τουλάχιστον ένα νέο high-end smartphone στη σειρά Mate φέτος και ένα νέο poster που διέρρευσε φαίνεται ότι δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη πολυαναμενόμενη, flagship συσκευή, το Huawei Mate 9. Ιδανικά, θα πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα το Huawei Mate S2, αλλά οι πληροφορίες για την προαναφερθείσα συσκευή είναι κάπως συγκεχυμένες.

   huawei

   Σύμφωνα λοιπόν με το νέο poster που δόθηκε στη δημοσιότητα, η συσκευή θα καταφθάσει με κάμερα διπλού φακού των 20 MP στο πίσω μέρος. Πρόκειται για ένα φημολογούμενο χαρακτηριστικό, το οποίο ίσως να ενσωμάτωνε το νέο smartphone. Από την άλλη πλευρά, υπήρχαν και κάποιες φήμες που ήθελαν την εταιρεία να συνεργάζεται με την Leica για την κάμερα του Mate 9, ενώ φυσικά δεν θα λείπει και ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας.

   Να σημειωθεί, ότι φήμες θέλουν τη συσκευή να κυκλοφορεί με Kirin 960 chipset. Πρόκειται για ένα νέας γενιάς flagship chipset το οποίο ανήκει στη σειρά Kirin της Huawei και εξοπλίζεται με τους νέους πυρήνες Cortex A73 Artemis. Τέλος, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι η μόνη διαφορά της συσκευής που εικονίζεται στο poster και του Mate 8 είναι η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος σε κάθετη διάταξη. Φυσικά, κανένας σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του poster που έχει διαρρεύσει. Η παρουσίαση της συσκευής αναμένεται να πραγματοποιηθεί Νοέμβριο – Δεκέμβριο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη.

   The post Huawei Mate 9: Με Kirin 960 & κάμερα διπλού φακού 20 MP (Φήμες) appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/14/huawei-mate-9/