Διαφήμιση

Pixel XL: ίσως το ακριβότερο Smartphone της Google;

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 29/04/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM (21.4.28/29 για 16 συσκευές)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Pixel XL: ίσως το ακριβότερο Smartphone της Google;

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   google-pixel-xl-2

   Όπως όλα δείχνουν το μεγάλο βήμα της Google για αλλαγή των κινητών της απο Nexus σε Pixel πλησιάζει, κάτι που φάνηκε και πρόσφατα, με την αλλαγή του Nexus Launcher σε Pixel Launcher, σε μια προσπάθεια της εταιρίας να δείξει τον σεβασμό της στην ονομασία Nexus και τη νεα έκδοση Android 7.0 Nougat. Παρ’όλα αυτά – και σύμφωνα με φήμες – η τιμή του επερχόμενου Pixel XL αναμένεται να ξεπεράσει κατα πολύ το Nexus 6P (που κόστιζε αρχικά 444€ περίπου) αφού θα τιμολογηθεί πιθανότατα στα 578€ περίπου!

   Pixel XL

   Ευτυχώς δεν είναι επίσημο για τον αν η τιμή αυτή θα αφορά την βασική ή την »μεγάλη» έκδοσή του . Με δύο εκδόσεις αυτή των 32GB και 128GB αφήνοντας την κατηγορία των 64GB μόνη του στο Nexus 6P. Επομένως εαν πούμε οτι η απλή του έκδοση θα στοιχίζει 578.12€ σημαίνει οτι θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα τιμών των iPhone 7 ,Samsung Galaxy S7, HTC 10 καθώς και του LG G5. Εάν όμως αυτή η τιμή είναι για την έκδοση των 128GB σημαίνει οτι η Google δεν έκανε καμία αλλαγή στην τιμή καθώς τόσο τιμολογήθηκε και το Nexus 6P στην έκδοση των 128GB.pixel-xl-1

   Περιμένουμε λοιπόν στις 4 Οκτωβρίου όπου θα γίνει και το event της Google και όπου ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm θα κλέψει την παράσταση. Tο Pixel XL θα είναι πιθανότατα το δεύτερο smartphone που θα φέρει το νεο Snapdragon 821 SoC (μετά φυσικά το Asus Zenphone 3 Deluxe).Μείνετε συντονισμένοι για τα τελευταία νεα, καθώς οι πληροφορίες έρχονται με γοργούς ρυθμούς.

   The post Pixel XL: ίσως το ακριβότερο Smartphone της Google; appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/14/pix…ro-smartphone-tis-google/