Διαφήμιση

Apple: Συμβατά τα νέα AirPods με Android συσκευές

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/05/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM (21.5.12/13 για 21 συσκευές)

  Παραδόθηκε και η ROM για το HMNote94G_HM9T_21.5.13 (lime)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Apple: Συμβατά τα νέα AirPods με Android συσκευές

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   apple-airpods

   Η Apple μόλις πριν από μερικές μόνο ημέρες αποκάλυψε τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, που αν και δείχνουν αρκετά ικανοποιητικά, επικρίθηκαν από τους χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο για το γεγονός ότι δεν φέρουν καινοτομίες που να δικαιολογούν την τόσο υψηλή τιμή τους. Ωστόσο, μια πολύ σημαντική αλλαγή που έγινε στο iPhone 7, είναι η εγκατάλειψη της θύρας ακουστικών των 3.5 χιλιοστών. Αντί δηλαδή για την σύνδεση κλασσικών ενσύρματων ακουστικών, η Apple παρουσίασε τα AirPods, τα γνωστά ασύρματα ακουστικά που όλοι είδαμε στο event, τα οποία υπόσχονται να παρέχουν ως και πέντε ώρες διάρκεια μπαταρίας και φέρουν ενσωματωμένα μικρόφωνα.

   apple-airpods

   Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν πιστέψει πως τα συγκεκριμένα ασύρματα ακουστικά, διαθέτουν μια ειδική τεχνολογία τύπου Bluetooth, κάτι σαν το «κλειδωμένο» NFC της εταιρείας, που επιτρέπει τη διεξαγωγή συναλλαγών εκεί που μόνο η ίδια η Apple θέλει, όπως στο Apple Pay. Όπως αποδεικνύεται όμως, αυτή η τεχνολογία Bluetooth, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το κοινό σε όλους μας Bluetooth, ως εκ τούτου επιτρέπει την χρήση των συγκεκριμένων ακουστικών και σε συσκευές με Android, smartphones και tablets. Παρακάτω, συνοψίσαμε τους λόγους για τους οποίους κάποιος δεν είναι απαραίτητο να προμηθευτεί άμεσα τα νέα ακουστικά.

   Αρχικά, η τιμή τους διαμορφώνεται στα 159 δολάρια, η οποία θα λέγαμε ότι είναι αρκετά υψηλή. Αλλά για να πούμε την αλήθεια, είναι 40 δολάρια φθηνότερα από τα Gear IconX της Samsung, αν και τα τελευταία διαθέτουν ενσωματωμένη μνήμη των 4 GB και fitness tracker. Επιπροσθέτως, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα χαρακτηριστικά σε μη Apple συσκευές. Επίσης για να μπορείτε να αξιοποιήσετε τη διαφημιζόμενη διάρκεια μπαταρίας θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε Apple συσκευές.

   Τώρα, το αν αξίζει κάποιος να τα αγοράσει ή όχι, είναι δική σας υπόθεση. Το θέμα είναι ότι στα ίδια χρήματα βρίσκει κανείς πολύ πιο τίμιες λύσεις και με περισσότερη λειτουργικότητα από τα AirPods της Apple.

   The post Apple: Συμβατά τα νέα AirPods με Android συσκευές appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/14/app…pods-me-android-syskeves/