Διαφήμιση

Αυξάνεται το μερίδιο του Marshmallow στην αγορά, «ανύπαρκτο» το Nougat

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

  >>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

  Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

  Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Αυξάνεται το μερίδιο του Marshmallow στην αγορά, «ανύπαρκτο» το Nougat

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   googleplex06

   Αξιόλογη αύξηση στα ποσοστά του Android 6.0 Marshmallow δείχνει η νεότερη ενημέρωση από την Google σχετικά με την διάδοση των διαφόρων εκδόσεων του λειτουργικού της ανά τον κόσμο. Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, το Marshmallow κατέχει πλέον το 18,7% (από 15,2%), ενώ οι δύο εκδόσεις του Android 5.0/5.1 Lollipop έχουν συνδυαστικά το 35% της αγοράς, με μικρή πτώση 0,5% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα πάντα. Η έκδοση KitKat βρίσκεται ακόμα ψηλά όμως, στο 27%, με τις εκδόσεις Jelly Bean (αρκετά παλιές πλέον) να συγκεντρώνουν συνδυαστικά όλες μαζί το 15,6% (με πτώση 1.1% σε σχέση με τον Αύγουστο).

   googleplex06

   Για το τέλος αφήσαμε τις πιο παλιές εκδόσεις, με το Ice Cream Sandwich να έχει πτώση 0.2%, ίδια με την έκδοση Gingerbread και το Froyo να αρνείται να «πεθάνει» με ποσοστό μόλις 0.1% επί της αγοράς! Όπως γίνεται προφανές, από τις μετρήσεις απουσιάζει η έκδοση Android 7.0 Nougat, παρά το γεγονός οτι έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεσή της σε Nexus, Android One και Pixel συσκευές από τις 22 Αυγούστου. Σύμφωνα με παραδοχή της Google, μέχρι στιγμής τα ποσοστά διάδοσης της συγκεκριμένης έκδοσης είναι πολύ μικρά, κάτω από το 0,1% έτσι δεν μπορούν να αναφερθούν. gsmarena_002

   Προφανώς και θα εμφανιστούν στα στατιστικά του επόμενου μήνα, έτσι δεν είναι Google;

   The post Αυξάνεται το μερίδιο του Marshmallow στην αγορά, «ανύπαρκτο» το Nougat appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/14/afx…n-agora-anyparkto-nougat/