Διαφήμιση

Samsung: Επιταχύνει τον σχεδιασμό του Galaxy S8 εξαιτίας του Note7

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 29/04/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM (21.4.28/29 για 16 συσκευές)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Samsung: Επιταχύνει τον σχεδιασμό του Galaxy S8 εξαιτίας του Note7

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   a-concept-to-admire-samsung-galaxy-s8-edge

   Το μέγα ζήτημα της ανάκλησης των Galaxy Note 7 δεν κάνει καλό όπως καταλαβαίνετε στην Samsung, όπως και να προσπαθήσει να το δει κανείς. Αρκετοί άλλωστε είναι αυτοί που λένε οτι η ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρίας ίσως να μην καταφέρει να «επανέλθει» δυναμικά σε πωλήσεις, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του κορεατικού γίγαντα να ψάχνουν… εναλλακτικές κινήσεις!

   galaxy s8

   Μία από αυτές λέει πως ήδη έχουν επιταχύνει τις διαδικασίες για τον τελικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του Galaxy S8 νωρίς μέσα στο 2017, ώστε να κάνουν τον κόσμο σύντομα να ξεχάσει το φιάσκο. Προφανώς και αυτά είναι φήμες αυτή την συγκεκριμένη στιγμή αλλά όχι αβάσιμες σύμφωνα με αρκετές πηγές, που θέλουν την εταιρία ήδη να δουλεύει πάνω σε δύο εκδόσεις του μοντέλου με κωδικές ονομασίες SM-G950 (Dream) και SM-G955 (Dream2). Το πρώτο αφορά συσκευή με επίπεδη οθόνη, ενώ το δεύτερο μία edge έκδοση ίδια με του Galaxy S7 Edge φυσικά. Αυτό δε σημαίνει οτι έτσι θα φτάσουν και στην αγορά οι συσκευές, απλά οτι δοκιμάζονται δύο διαφορετικές τους εκδόσεις. Οι φήμες άλλωστε επιμένουν οτι η Samsung θα αφήσει στην άκρη τις επίπεδες οθόνες για τα flagship μοντέλα της.

   Σε περίπτωση που σας φαίνεται παράξενη η αρίθμηση των δύο συσκευών (και με βάση το γεγονός οτι το S7 έχει κωδική ονομασία SM-G930) θα περίμενε κανείς τα μοντέλα να είχαν το 4 σαν επόμενη μέτρηση και όχι το 5. Η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός οτι στην Κίνα (και τη Ν. Κορέα) ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσούζικος και η Samsung δεν χρειάζεται επιπλέον γρουσουζιά αυτή την περίοδο, δε νομίζετε;

    

   The post Samsung: Επιταχύνει τον σχεδιασμό του Galaxy S8 εξαιτίας του Note7 appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/15/sam…axy-s8-exetias-tou-note7/