Διαφήμιση

Samsung: επιλέγει τον προμηθευτή μπαταριών της Apple για το Note 7!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 29/04/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM (21.4.28/29 για 16 συσκευές)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Samsung: επιλέγει τον προμηθευτή μπαταριών της Apple για το Note 7!

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   samsung-elec-smartphones

   Στην εταιρία ATL (Amperex Technology Limited) επέλεξε να βασιστεί – μετά το φιάσκο με τις μπαταρίες των Galaxy Note 7- η Samsung, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters πριν από λίγα μόλις λεπτά. Υπενθυμίζουμε οτι από την πρώτη ημέρα της διάθεσής των Galaxy Note 7 βασιζόταν στην θυγατρική της εταιρία (SDI) για αυτές τις μπαταρίες, με την συγκεκριμένη εταιρία (SDI) να είναι – σύμφωνα με αναλυτές- υπεύθυνη για το 70% του συνόλου των μπαταριών που χρησιμοποιούνται για το Note7 παγκοσμίως, την ίδια στιγμή που η ATL ήταν υπεύθυνη για το 1/3 των συσκευών μέχρι πριν.

   samsung

   Η ATL συνεργάζεται εδώ και χρόνια κυρίως με κατασκευαστές στην Κίνα (όπου και διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό των μπαταριών της) και θα αναλάβει πλέον όλο το βάρος της εγκατάστασης των προιόντων της (battery packs) στα νέα Galaxy Note 7 που θα λανσαριστούν τις επόμενες ημέρες παγκοσμίως, με την δουλειά της να έχει αυξηθεί σημαντικά εδώ και λίγο καιρό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του COO (Chief Operating Officer) Joe Kit Chu Lam.

   Η ATL ανήκει στην Ιαπωνική TDK Corp (γνωστή για τις… κασσέτες της κατά το παρελθόν) και είναι υπεύθυνη επίσης για τις μπαταρίες σε αρκετά από τα προιόντα (iPhone, iPad) της Apple! Πιάνετε το υπονοούμενο;

   The post Samsung: επιλέγει τον προμηθευτή μπαταριών της Apple για το Note 7! appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/15/samsung-batteries-note-7/