Διαφήμιση

Samsung: επιλέγει τον προμηθευτή μπαταριών της Apple για το Note 7!

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Samsung: επιλέγει τον προμηθευτή μπαταριών της Apple για το Note 7!

   Ο/H GizChina Feeds έγραψε:

   samsung-elec-smartphones

   Στην εταιρία ATL (Amperex Technology Limited) επέλεξε να βασιστεί – μετά το φιάσκο με τις μπαταρίες των Galaxy Note 7- η Samsung, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters πριν από λίγα μόλις λεπτά. Υπενθυμίζουμε οτι από την πρώτη ημέρα της διάθεσής των Galaxy Note 7 βασιζόταν στην θυγατρική της εταιρία (SDI) για αυτές τις μπαταρίες, με την συγκεκριμένη εταιρία (SDI) να είναι – σύμφωνα με αναλυτές- υπεύθυνη για το 70% του συνόλου των μπαταριών που χρησιμοποιούνται για το Note7 παγκοσμίως, την ίδια στιγμή που η ATL ήταν υπεύθυνη για το 1/3 των συσκευών μέχρι πριν.

   samsung

   Η ATL συνεργάζεται εδώ και χρόνια κυρίως με κατασκευαστές στην Κίνα (όπου και διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό των μπαταριών της) και θα αναλάβει πλέον όλο το βάρος της εγκατάστασης των προιόντων της (battery packs) στα νέα Galaxy Note 7 που θα λανσαριστούν τις επόμενες ημέρες παγκοσμίως, με την δουλειά της να έχει αυξηθεί σημαντικά εδώ και λίγο καιρό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του COO (Chief Operating Officer) Joe Kit Chu Lam.

   Η ATL ανήκει στην Ιαπωνική TDK Corp (γνωστή για τις… κασσέτες της κατά το παρελθόν) και είναι υπεύθυνη επίσης για τις μπαταρίες σε αρκετά από τα προιόντα (iPhone, iPad) της Apple! Πιάνετε το υπονοούμενο;

   The post Samsung: επιλέγει τον προμηθευτή μπαταριών της Apple για το Note 7! appeared first on GizChina Greece.

   Source: gr.gizchina.com/2016/09/15/samsung-batteries-note-7/
  • Διαφήμιση