Μέχρι 29/12 έχουν βγει και σε Lineage os. Για το Kenzo μιλάω πάντα αλλά γράφει unofficial βέβαια ακόμα η 14.1
Για την Cm14.1 μιλούσαν,βέβαια αυτήν που λες είναι με την νέα ονομασία που δεν έχει πολλές διάφορες απο τις προηγούμενες τύπου official 14.1.
Όσο την είχα ,μια και επέστρεψα πριν τις γιορτές 13,απλα είχε θέμα με την μαμά κάμερα+ κάτι ψιλά που περνάνε σε δεύτερη μοίρα.
Απλα θέλει προσοχή στην εγκατάσταση κυρίως με το firmware.
Όσοι ενδιαφέρονται για καθαρή custom roms προσωπική μου άποψη ειναι να περάσετε την resurrection remix + radom kernel 3.5 απλα είναι η καλύτερη custom rom για το kenzo.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσοι ενδιαφέρονται για καθαρή custom roms προσωπική μου άποψη ειναι να περάσετε την resurrection remix + radom kernel 3.5 απλα είναι η καλύτερη custom rom για το kenzo.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο δεν παίζει ακόμα στην 14.1 xposed είναι κατα την γνώμη μου η μονη που έχει αρκετά καλουδια απο xposed για τροποποίηση της Ρομ.
Η κάμερα στα ίδια με την cm?
Γειά σε όλους. Εδώ και κάποιες μέρες έχω ανοίξει ένα νήμα στο xda με τα LineageOS 13 builds μου. Έιναι stable , περιλαμβάνει τα τελευταία commits και έχω ενσωματώσει τα security patches του Ιανουαρίου.
Όποιος ενδιαφέρεται είναι ευπρόσδεκτος:
Μια ερώτηση,έχω σήμα 4G φουλ αλλά όταν μιλάω αυτόματα πάει σε 3G επισης όταν έχω ανοιχτό το wifi δεν πάει σε 2G με τίποτα νομίζω έχει αναφερθεί πιο παλιά . Είναι πρόβλημα του radio,rom η συσκευής?Αυτη την στιγμή έχω RR αλλά και με CM το ίδιο θέμα είχα.
Edit: Kate έχω και από ότι διάβασα η φωνή περνάει μόνο με 3G οπότε γυρνάει μόνο του από 4G σε 3G όταν παίρνεις η σε παίρνουν τηλέφωνο,δεν ξέρω όμως εάν αυτό ισχύει.
Παιδιά για Resurrection Remix Nougat το firmware του Ιάκωβου δουλεύει; Γενικά, αν δεν με ενδιαφέρει η κάμερα, η 5.8.1 RR είναι η καλύτερη αυτή την στιγμή (stable με καλή μπαταρία); Κάτι είπες Ιάκωβε ότι η CM 13 θέλει reboot μετά από κάθε φόρτιση (εννοείς μόνο μετά από πλήρη φόρτιση ή κάθε φορά που μπαίνει το καλώδιο) επειδή κολλάει το deep sleep. Το έχει και η RR αυτό; Thanks.
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!