Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Mi Notebook Air 12.5 vs 13.3 (Σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών)

  • Review
  • Xiaomi

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Mi Notebook Air 12.5 vs 13.3 (Σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών)
   Πρόσφατα η Xiaomi παρουσίασε δύο μικρά σε μέγεθος, αλλά "δυνατά", laptops με την ονομασία, "Mi Notebook Air", τα οποία ήδη στολίζουν τις βιτρίνες των καταστημάτων.
   Οι διαφορές τους ξεκινάνε από το μέγεθος της οθόνης, όπου του "μικρού" η οθόνη έχει διάσταση 12,5'' και του μεγάλου 13,3''... και τελειώνουν μάλλον στην τιμή αγοράς τους, όπου τους χωρίζουν περίπου 270 ευρώ (αυτή τη στιγμή στα κινεζομάγαζα οι τιμές είναι περίπου στα 800 € για το μεγάλο και 530 € για το μικρό).
   Ωστόσο επειδή οι διαφορές τους δεν σταματούν στις διαστάσεις των οθονών τους ή στη τιμή αγοράς τους, πολλοί από εμάς θα ήθελαν να ξέρουν, επ'ακριβώς, τις διαφορές που χωρίζουν τις δύο νέες συσκευές. Με την βοήθεια του χρήστη "Sepneela" από το "συγγενικό" φόρουμ en. της Xiaomi, ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις διαφορές των τεχνικών χαρακτηριστικών που χωρίζουν τις δύο συσκευές:


  • Διαφήμιση
  • @Panos Vgs

   Έκανα account μόνο για να σου απαντήσω, πως έχω πάρει εδώ και 1 μήνα στα χέρια μου το 12.5'', πλήρωσα ακριβώς 510 ευρώ και χωρίς κανένα επιπλέον δυσάρεστο έξοδο, ήρθε μετά από 8 εργάσιμες στο σπίτι μου με ACS.

   Τα καλύτερα 510 ευρώ που ξόδεψα ποτέ.

   Μόνο αρνητικό, ήταν τα Κινεζικά Wndows 10, όπου αφού το πάλεψα με το support της Microsoft και δε βρήκα λύση, αγόρασα ένα genuine key από το ebay με 10 ευρώ, πέρασα αγγλικά Windows και τώρα είμαι χαρούμενος.

   Σχετικά με άλλες ερωτήσεις ποιότητας που μπορεί να έχεις, απλά να σου πω ότι αρκεί να δεις ένα από τα βίντεο με τα unboxing στο youtube. Είναι τα πάντα όπως περιγράφονται εκεί.

   Το μόνο για το οποίο δε μπορώ να μιλήσω, είναι η αντοχή που θα έχει στο χρόνο.

   Αυτά...
  • Διαφήμιση
  • Επειδή το Gearbest έχει μια ακαταλαβίστκη πολιτική στις εκπτώσεις του. Πχ, ακόμα και τώρα έχει 2 listings για το 12.5'' που έχουν διαφορετική τιμή μεταξύ τους. Επίσης, δίνουν επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα στις 2 διαφορετικές αποθήκες τους (China - Hong Kong), που κι εκεί έχουν διαφορετικές τιμές μεταξύ τους.

   Και μερικές φορές βάζουν κάποιες δήθεν εκπτώσεις, τύπου 60% (ότι δλδ το MiBook κανονικά είχε 1200 ευρώ αλλιώς).

   Για του λόγου το αληθές, δες το συννημένο (μετά απο μία αλλαγή που ζήτησα στον τρόπο αποστολής, μου έκαναν refund 10 ευρώ).
   Images
   • xiaomi.PNG

    45,73 kB, 1.188×214, viewed 129 times