Διαφήμιση

Παρουσίαση VR Box 2 - Η 3D εμπειρία στο κινητό σας

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 11/06/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.6.9 για 19 συσκευές (γίνεται σταδιακά η διανομή των υπόλοιπων ROM)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Παρουσίαση VR Box 2 - Η 3D εμπειρία στο κινητό σας


   Πριν κανά δίμηνο περίπου, ανάμεσα στα άλλα xiaomi συνήθως γκατζετάκια που είχα αγοράσει από το Geekbuying, είπα να δοκιμάσω και ν' αγοράσω μία VR συσκευή. Η αλήθεια είναι ότι είχα αγοράσει στο παρελθόν από το ebay για 3-4 δολάρια το VR Cardboard, μία χαρτονένια έκδοση της Google και μου άρεσε. Δυστυχώς λόγο ότι είναι χαρτί, λερώνεται εύκολα, δεν καθαρίζει και πετιέται εξίσου εύκολα. Η συσκευή που αγόρασα είναι το VR Box 2 με το BT τηλεχειριστήριο. Σήμερα που φτιάχνω την παρουσίαση, βλέπω κοστίζει 20€ στο Geekbuying.

   Συσκευασία
   Η συσκευή όπως αναγράφεται και στο Geekbuying, στέλνεται στην αυθεντική του συσκευασία. Καλό είναι λοιπόν εάν το παραγγείλετε, να μην έχετε παραγγείλει και κάτι άλλο, γιατί σαν κουτί είναι ογκώδες. Εγώ τότε δεν το ήξερα και ευτυχώς μου σπάσανε την παραγγελία στη μέση, για να γλιτώσω πιθανά έξτρα έξοδα :D

   Ανοίγοντας την συσκευασία, βλέπουμε μέσα την VR συσκευή, μία συσκευασία πακεταρισμένη με ζελατίνη, ένα εγχειρίδιο και κάποια άλλα πραγματάκια που θα πρέπει να βάλουμε εμείς μέσα στη συσκευή και θα αναφέρω πιο κάτω.

   Κατασκευή
   Το Vr-Box 2, η πρώτη εκτίμηση που αποκτάει κάποιος όταν το κρατάει για πρώτη φορά, είναι πολύ θετική. Είναι μία μεγάλη, στιβαρή κατασκευή, με πολύ καλή ποιότητας πλαστικών, που δεν τρίζουν, δεν είναι χαλαρά. Μάλιστα θα έλεγα για τα λεφτά που δίνει κανείς, δηλαδή μόνο 20€, παραείναι πολύ καλής ποιότητας! Η συσκευή έχει ένα πορτάκι μπροστά, που μετακινείται για να μπει μέσα το κινητό, ενώ υπάρχει και πορτάκι όπου αφήνει ελεύθερη την κάμερα του κινητού, στην περίπτωση που χρειάζεται από κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για να μπορεί να περνάει καλώδιο, συγκεκριμένα αυτό των ακουστικών, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ότι θέλετε σε 3D χωρίς όμως να ενοχλείται τους άλλους και χωρίς εσείς να χάνετε το παραμικρό από αυτή την εμπειρία. Επίσης στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχουν κουμπιά με τα οποία μπορείτε να μετακινείται τους φακούς προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό θεωρώ είναι πολύ χρήσιμο και βασικό, αφού η απόσταση ανάμεσα στα μάτια δεν είναι ίδια σε όλους, όπως υπάρχει και κάποιοι με γυαλιά μυωπίας (όπως ο γραφών πχ), που με την ανάλογη μετακίνηση μπρος-πίσω, βρίσκεται το ακριβές σημείο που βλέπετε πεντακάθαρα την οθόνη. Οι φακοί που περιλαμβάνει μέσα η συσκευή είναι μεγάλοι, στα 40mm, που δίνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι φακοί όπως αναγράφεται έχουν Blu-day proof, που σημαίνει ότι υπάρχουν 5 επίπεδα προστασίας των ματιών, anti-radiation, anti-ultraviolet, anti-bluray, ηλεκτροστατική απορρόφηση και σκληρότητα των φακών. Στο πορτάκι μπροστά που τοποθετείται το κινητό, μπορείτε να βάλετε κινητά από 4.7 ίντσες μέχρι και 6 ίντσες. Το Mi Note Pro μπήκε στη συσκευή, με λίγη δυσκολία, καθότι 5.7 ίντσες σημαίνει πρέπει το πλαίσιο που σταθεροποιεί το κινητό να τραβηχτεί τελείως πάνω, πράγμα που θέλει δύναμη! Στο πίσω μέρος της συσκευής, εκεί όπου ακουμπάει με το πρόσωπο. βλέπουμε να έχουμε αρκετό αφρολέξ, κάτι που κάνει την επαφή πάνω στο πρόσωπο μαλακή, χωρίς να αισθανόμαστε άσχημα. Η συσκευή έχει επίσης ιμάντες, εξωτερικά, για να σταθεροποιείται στο κεφάλι, ώστε να μην χρειάζεται να το κρατάτε όπως πχ με το VR Cardvboard. Οι ιμάντες είναι 3, δύο περιφερικά και ένας από πάνω, κάτι που δίνει την σιγουριά ότι δεν θα γλιστρήσει η συσκευή προς τα κάτω και δεν θα φύγει από την θέση της.

   Προετοιμασία για την πρώτη φορά...
   Η συσκευή αφού την βγάλαμε από το κουτί της, πρέπει να ετοιμαστεί να δεχθεί το κινητό μας για πρώτη φορά. Εδώ θα χρειαστεί να τοποθετήσουμε κάποια πράγματα μέσα που τα βλέπουμε στη συσκευασία, σαν προστατευτικά. Ουσιαστικά, μπορείτε να δείτε στη φωτό από κάτω, ανάλογα με το κινητό σας, πως πρέπει να τα τοποθετήσετε μέσα στο πλαίσιο που τοποθετείται το κινητό. Αυτό χρειάζεται για να μην πιέζονται τα κουμπιά του κινητού και ουσιαστικά δεν θα βλέπετε μετά τίποτα. Οπότε μεγάλη προσοχή που και πως τα τοποθετείται.
   Η συσκευασία περιλαμβάνει και προστατευτικό φιλμ, τ' οποίο μπαίνει για επιπρόσθετη προστασία.

   ΒΤ χειριστήριο
   Η συσκευασία που αγόρασα εγώ περιλαμβάνει και ένα ΒΤ χειριστήριο. Εάν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε και την συσκευασία χωρίς αυτό, σε χαμηλότερη τιμή, στα 15.5€. Εάν δεν έχετε ΒΤ χειριστήριο, πάρτε το, 4.5€ παραπάνω δίνεται, εάν έχετε και το ξέρετε, πάρτε την πιο φθηνή έκδοση. Το χειριστήριο έχει την δυνατότητα για 4 λειτουργίες, ανάλογα με τον συνδυασμό των κουμπιών που θα πατήσετε. Έτσι δουλεύει σε Music/Video Mode, Game Mode, VR/Self-time/Video Mode και Mouse/Self-Timer Mode. Μπορείτε να αλλάξετε τύπο ελέγχου, πατώντας σωστά και ταυτόχρονα τα αντίστοιχα κουμπιά. Αυτό το τελευταίο με ζόρισε λίγο μέχρι να το καταφέρω. Πάντως υπάρχουν και βιντεάκια στο Youtube για το πως δουλεύει και πως μπορείτε να ρυθμίσετε τον εν λόγο χειριστήριο, που με βοήθησαν αρκετά εμένα έχω να πω. Το χειριστήριο φυσικά συνδέεται μέσω ΒΤ με το κινητό σας και μέσω αυτού μπορείτε να κάνετε τα πάντα, πάντα ανάλογα με την επιλογή που έχετε ενεργοποιήσει. Έτσι μπορείτε να κινηθείτε ανάμεσα στα εικονίδια και τα μενού του κινητού, να παίξετε παιχνίδια, να διαχειριστείτε ταινίες (έναρξη,παύση, σταμάτημα). Η συσκευασία που έχει μέσα το τηλεχειριστήριο, περιέχει εκτός από το τηλεχειριστήριο και ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά/κινέζικα. Ο QR code που υπάρχει είναι για να εγκαταστήσετε το wechat.

   Χρήση
   Αφού λοιπόν ετοιμάσαμε την συσκευή μας, βάλαμε τα προστατευτικά μέσα στο πλαίσιο, στην ακριβή θέση όπου έπρεπε, έχουμε ετοιμάσει και συνδέσει το ΒΤ με το κινητό, ώρα είναι επιτέλους να το χρησιμοποιήσουμε. Πως όμως...!? ?( ?( ?(
   Με την συσκευή δεν έρχεται κάποια εφαρμογή. Μετά από ψάξιμο βρήκα μία σελίδα όπου μέσα έχει όλους τους QR κωδικούς όλων των VR συσκευών. Του VR Box 2 ο κωδικός είναι ο εξής που χρειάζεστε
   Ουσιαστικά θα σας πάει εδώ: play.google.com/store/apps/col…1_cardboard_featured_apps
   Από εδώ θα κατεβάσετε εφαρμογές, παιχνίδια και το γνωστό Roller Coaster
   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fibrum.roallercoastervr&hl=el

   Για να δείτε ταινίες σας εγώ χρησιμοποιώ το VaR's VR Video Player
   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abg.VRVideoPlayer&hl=el


   Υπόψιν το Note Pro τουλάχιστον, μετά την ταινία καίει πολύ! Πάντως κάθεσαι και βλέπεις ταινία άνετα.

   Συμπέρασμα
   Το VR Box 2 είναι μία πολύ ωραία, στιβαρή και πολύ οικονομική συσκευή, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, δεδομένου ότι η πλήρη έκδοση δηλαδή με το ΒΤ χειριστήριο, έχει μόλις 20€. Συνεργάζεται άψογα με android κινητά, αν και απ' ότι διάβασα συνεργάζεται και με Iphone. Παρέχει μία μοναδική εμπειρία στο να δει κάποιος 3D ταινία σπίτι και ειδικά όταν η οθόνη σου είναι 2Κ, είναι καλύτερη! Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την 3D εμπειρία το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  • Μπράβο σου, τέλειο Review. :thumbsup:
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Είμαι πλέον κι εγώ κάτοχος συσκευής VR.
   Τα δικά VR PARK V3 Virtual Reality 3D
   βαζω youtube και κάνω μεταφορά σε cardboard οτιδήποτε βίντεο..
   έχω και τηλεχειριστήριο bluetooth για το κινητό.
   Σύνδεση τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers. (το VR PARK V3 όπως και το VR BOX διαθέτουν άνοιγμα στο πλάι ώστε να μπορείς να καλωδιώσεις το κινητό)
   Εικόνα ήχος στο maximum.
   Όσο περισσότερα ppi έχει η οθόνη σας τόσο καλύτερη εικόνα θα έχετε μπροστά στα μάτια σας

   Απίστευτη εμπειρία !!!
   Redmi Note 8T (Willow)
   Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Ο/H pechr έγραψε:

   Είμαι πλέον κι εγώ κάτοχος συσκευής VR.
   Τα δικά VR PARK V3 Virtual Reality 3D
   βαζω youtube και κάνω μεταφορά σε cardboard οτιδήποτε βίντεο..
   χρηστο καλησπερα, ψαχνωμουν λιγο για vr glasses και ζαχαρωσα λιγακι τα vr park3 και θυμηθικα που ειχες ποσταρει εδω. Ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος με τους φακους του κι αν εχει υποστηριξη γενικα με qr code κτλ.
   Βασικα σε ψυχολογησα πολυ ευχαριστημενο αλλα σκεφτικα να σε ρωτησω πρωτα πριν προχωρησω στην αγορα του
   :rolleyes:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H noknok έγραψε:

   χρηστο καλησπερα, ψαχνωμουν λιγο για vr glasses και ζαχαρωσα λιγακι τα vr park3 και θυμηθικα που ειχες ποσταρει εδω. Ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος με τους φακους του κι αν εχει υποστηριξη γενικα με qr code κτλ.
   Βασικα σε ψυχολογησα πολυ ευχαριστημενο αλλα σκεφτικα να σε ρωτησω πρωτα πριν προχωρησω στην αγορα του
   Καλημέρα Φίλιππε

   Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτή την αγορά.
   Το κουτί ήρθε αλλα δεν περιείχε μέσα το QR code ώστε να το σκανάρω και να μου δώσει τις ρυθμίσεις του cardboard.
   Έτσι λοιπόν έγραψα στο google ''VR PARK V3 QR Code'' και δοκίμασα 2-3 QR μέχρι να μου γράψει το σωστό.
   Το έλυσα σε μισό λεπτό το ''θέμα''
   κατα άλλα πολύ καλό με αρκετούς ρυθμιστές και για τα λάστιχα αλλα και για τους φακούς.
   Μου άρεσε πολύ

   Βλέπω βιντεάκια κυρίως εκεί από youtube σε cardboard προβολή.
   Συνδέω τα xiaomi piston hybrid και τα βγάζω από ειδικές τρύπες που έχει.
   Αγόρασα κι ένα bluetooth χειριστήριο με 3 ευρώ ώστε να μπορώ να ελέγχω τις επιλογές οθόνης.

   Τρομερή εμπειρία... εικόνα ήχος
   Και που να δοκιμάσεις να δεις κανένα adult βιντεο... θα πάθεις ζημιά...Μιλάμε για επαφή :lol: :lol: :lol:

   Γενικότερα να ξέρεις ότι όσο πιο πολλα ppi εχει η οθόνη σου τόσο δεν σε κουράζει το Virtual Reality.
   κι εγω κι εσύ έχουμε μέτριες οθόνες με 403 ppi
   Δοκίμασα Virtual Reality σε Samsung S7 Edge που έχει 534 ppi και πραγματικά απίστευτη εικόνα πιο smooth.

   Προχώρα Φίλιππα .. δεν θα το μεταννοιώσεις :)
   Redmi Note 8T (Willow)
   Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Σε ευχαριστω για την απαντηση! Σε αναμονη λοιπον για την παραλαβή
   :thumbsup:
  • Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγώ το vr box 2 αλλά έχω μία απορία. Από που να το πάρω? Στο geekbuying το έχει στα 20€ με remote και το προστατευτικό φιλμ αλλά το βρήκα και στό Alli με 12€ σε πωλητή που έχει 15κ πώλησής ή μόνη διαφορά που βλέπω είναι οτι δεν αναφέρεται το προστατευτικό φιλμ. Λέτε να είναι μουφα στο Alli? 2016 Google Cardboard VR BOX 3.0 Pro1.0 2.0 Version Virtual Reality 3D Glasses Smart Bluetooth Wireless Remote Control Gamepad
   2016 Google Cardboard VR BOX 3.0 Pro1.0 2.0 Version Virtual Reality 3D Glasses + Smart Bluetooth Wireless Remote Control Gamepad-in 3D Glasses/ Virtual Reality Glasses from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
   (from AliExpress Android)

   Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

   Απαγορεύονται τα non affiliate links
  • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ BLU-RAY TAINIΕΣ...ΜΕ ΤΟ VaR's VR Video Player ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΩ...?
  • Διαφήμιση
  • Δεν έχεις κάτι το φοβερό να κάνεις. Την σωστή κωδικοποίηση είναι να στο πρόγραμμα, για να βλέπεις σωστά ελληνικά στους υπότιτλους