Διαφήμιση

Return a product

  >> Ενημέρωση όλων των μελών <<

  Έγινε Re-Upload και διανομή νέων XTRV-9.4.18 ROM για 33 συσκευές στα VIP μέλη μας...

  H ROM για το Mi 6 (Sagit) αναβάλλεται για αυτή την εβδομάδα καθώς η συσκευή θα πάρει Android 9 (Pie) ROM σε λίγο..

  Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

  Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σε όλα τα απλά μέλη μας θα ενεργοποιηθούν και θα τις λάβετε από την εφαρμογή αναβάθμισης (Updater) σε 12-24 ώρες αργότερα.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Return a product

   Hello, I bought 2 smartphones from GearBest and i am waiting for them this week to arrive but i changed my mind due to some personal reasons. Is it possible to return them back ? and if it is , what happens with money , shipping and all that stuff or is it possible to return this product and order something else with the same money ? Thanks for your time!!! (Package not opened)
   Διαφήμιση
  • αν καταλαβα καλα, θελεις να γυρισεις το κινητο πισω επειδη αλλαξες γνωμη (δεν γνωριζω και πολυ καλα αγγλικα) απο οτι διαβαζω εδω
   Όροι και προυποθέσεις Εγγύησης και επιστροφών

   """Εγγύηση 45 ημερών επιστροφής χρημάτων

   1. Στην απίθανη περίπτωση που το προϊόν σας είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το στείλετε πίσω για την επιστροφή εντός 45 ημερών από την παραλαβή της. Δεν καλύπτονται τα έξοδα αποστολής.
   2. Εάν το προϊόν λειτουργεί (αλλά δεν επιθυμούν να το διατηρήσουν) μπορείτε επίσης να το στείλει πίσω μέσα σε μια περίοδο 45 ημερών για την επιστροφή του. Δεν καλύπτονται τα έξοδα αποστολής. """"""
   Εχεις το δικαιωμα αλλα με δικα σου εξοδα αποστολης....
  • Το ρωτάω γιατί από ότι διάβασα ίσως να μην παίρνεις τα λεφτά. Είτε παίρνεις τα μισά είτε αγοράζεις από το site δεν το έχω διευκρινίσει αυτό ακόμα.Ωστόσο μάλλον θα καταλήξω στο να ψάξω να τα πουλήσω.