Διαφήμιση

Έρχεται το Nexus 5 και το Android 4.4 KitKat στις 14 Οκτωβρίου ?

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Έρχεται το Nexus 5 και το Android 4.4 KitKat στις 14 Οκτωβρίου ?

   Αν και δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση από πηγή που θα μπορούσε να θεωρηθεί έγκυρη, ολοένα και περισσότερες είναι οι αναφορές στο Διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα ότι το νέοdigitallife.gr/tag/nexus-5Nexus 5 που ετοιμάζουν η LG και η Google, καθώς και η νέα έκδοση του Android KitKat 4.4, θα ανακοινωθούν στις 14 Οκτωβρίου.   To γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαρροή δεν προξενεί εντύπωση, καθώς το Nexus 5 θα διατεθεί μέσω του Google Play Store, επομένως στοιχεία γι' αυτό δεν έχουν φτάσει σε κάποιον retailer.

   Όσο για το Android 4.4 KitKat, οι πληροφορίες είναι επίσης περιορισμένες, με την Google να αναφέρει απλά ότι θα είναι μία "φανταστική Android εμπειρία, διαθέσιμη στον οποιοδήποτε".

   Προηγούμενες φήμες θέλουν επίσης το update να φέρνει μεγαλύτερη συμβατότητα με παλαιότερες συσκευές και πιθανές βελτιστοποιήσεις για φορητούς υπολογιστές. Το Ausdroid γράφει ακόμη σχετικά ότι η έκδοση θα περιλαμβάνει ένα νέο χρώμα, νέα animations, APIs, οπτικά εφέ, καθώς και ένα καινούριο widget ειδοποιήσεων.

   [Digital Life]
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)