Διαφήμιση

Πως να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi [βήμα-προς-βήμα οδηγός]

  • Οδηγός
  • Πως να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi [βήμα-προς-βήμα οδηγός]


   Το Google Play Store είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για κάθε Android συσκευή. Η Xiaomi συχνά Google Play Store
   αφαιρεθεί στις περισσότερες περιπτώσεις.

   Αυτό το άρθρο θα δείξει πώς να εγκαταστήσετε το Google Play Store σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi τρέχει MIUI.

   Βήμα 1
   Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις-> Πρόσθετες Ρυθμίσεις-> Ασφάλεια & Απόρρητο. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το "Άγνωστες πηγές".


   Βήμα 2
   Πηγαίνετε στο Εργαλεία-> Λήψεις-> Επιλογές (οι τρεις τελείες στη γωνία) -> Ρυθμίσεις -> Λήψη Μέγεθος Limit και επιλέξτε απεριόριστη.Στις συσκευές με MM δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

   Βήμα 3
   Ανοικτό Mi App Store και πληκτρολογήστε "Google" στη γραμμή αναζήτησης. εικονίδιο Google Installer θα εμφανιστεί κάντε κλικ εγκαταστήστε το. Περιμένετε για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

   Βήμα 4
   Εκκίνηση του Google Installer μόλις εγκαταστήθει. Αναζητήστε το "Google Play Store" και κάντε το εγκατάσταση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε το Google Service Framework. Κάντε κλικ στο "OK" για να συνεχίσετε. Μετά την ολοκλήρωση θα λάβετε μια ειδοποίηση.

   Βήμα 5
   Έχεις σχεδόν τελειώσει. Τώρα και πάλι ξεκινήστε το Mi App Store. Αναζήτηση στο Google ξανά και βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές Google που έχετε μόλις εγκαταστήσει είναι ενημερωμένες. Διαφορετικά, μπορεί να προκαλέσει “app force close” πρόβλημα. Τώρα επανεκκίνηση το τηλέφωνό σας και απολαύστε το Google Play Store.


   Προσθήκη 2017
   Θα ήθελα να σας δώσω ένα ακόμη τρόπο πως να περάσετε σε china rom official το play store ο οποίος είναι πολύ απλός και εύκολος για κατόχους κινητών xiaomi που δεν έχουν γνώσεις. Είναι από το gr.gizchina.com, έχει δοκιμαστεί από εμένα σε Mi5, Redmi3s και Mi3.

   Ακολουθεί το πως:
   1. Όταν ξεκινήσει η ROM, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τις άγνωστες πηγές που είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις, στη συνέχεια στις πρόσθετες ρυθμίσεις, από εδώ κάντε κλικ στο απόρρητο και ενεργοποιήστε την επιλογή, η οποία λέει άγνωστες πηγές και τελειώσατε.
   2. Πηγαίνετε πίσω στην αρχική οθόνη και ανοίξτε το Mi Store, στη συνέχεια αναζητήστε το Google, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο για να εγκαταστήστε την εφαρμογή. Αυτή είναι η εφαρμογή μέσω της οποίας θα μπορείτε να εγκαταστήσετε τις απαιτούμενες Google Services και το framework που απαιτείται για την εκτέλεση οποιασδήποτε εφαρμογής Google.
   3. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ σε αυτόν τον μπλε κύκλο και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση όλων των απαιτούμενων εφαρμογών και Google framework.Θα εγκαταστήσει εφαρμογές όπως Google service, Account manager, Calendar sync, Google framework, Play store και ορισμένα άλλα. Δεν περιλαμβάνονται έξτρα εφαρμογές της Google όπως για παράδειγμα ο Chrome. Πρέπει να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές μόνοι σας.Τώρα κάθε φορά που γίνεται λήψη μιας εφαρμογής, θα εμφανιστεί αυτόματα και απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί εγκατάστασης για να την εγκαταστήσετε
   4. Αφού έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία όλες τις εφαρμογές, απλώς συγχρονίστε το λογαριασμό σας στο Google και τελειώσατε. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή της Google στην china rom.


   Εδώ θα βρείτε το αυθεντικό άρθρο: Εγκαταστήστε Google Apps χωρίς να φλασάρετε
   MIUI 9: Εγκαταστήστε Google Apps χωρίς να φλασάρετε

   Προσθήκη 2019
   Κάντε λήψη του Google Installer
   Google-Installer for Mi8.zip

   θα το κάνετε usip από το τηλέφωνό σας, στη συνέχεια Εγκατάσταση όπως φαίνεται παρακάτω. Πατάμε στο Instail

   Όταν εγκατασταθεί ο Google Installer πατήστε Next


   Αλλά πριν από αυτό θα σας προειδοποιήσει εάν θέλετε να εγκαταστήσετε από εξωτερικές πηγές, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις


   Δώστε την άδεια και γυρίστε πίσω


   Πατάμε συνέχεια DONE ποτέ δεν θα επιλέξετε OPEN   Όταν φθάσετε εδώ πατήστε OPEN.

   και βάζουμε username - password του gmail μας.


   Εναλλακτικός τρόπος για τον συγχρονισμό επαφών Google:
   Πηγαίνετε στην εφαρμογή Ασφάλεια


   Manage


   Permission το επιλέγουμε


   Εντοπίστε το Google Contacts Sunc


   και δώστε δικαιώματα σε όλα (Allow everything)
   Είστε πλέον έτοιμοι.
   Εδώ ο αυθεντικός οδηγός [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum


  • Διαφήμιση