Μιλάς για output, έτσι; (Μόλις είδα ότι έχει ισχύ και στο input και στο output). Αυτό επηρεάζει τη φθορά της μπαταρίας ή τίθενται και θέματα ασφάλειας;
Μιλάς για output, έτσι; (Μόλις είδα ότι έχει ισχύ και στο input και στο output). Αυτό επηρεάζει τη φθορά της μπαταρίας ή τίθενται και θέματα ασφάλειας;
input 12/24V Κάνει και για αυτοκίνητο και φορτηγό
Output 2,2 δεν νομίζω να έχεις θέμα,σε αντίστοιχο που έχω βγάζει μέχρι 1,8
You may think you can fly - but you better not try
για τους φορτιστές αυτό που ξέρω πως ισχύει, ας με διορθώσει κανείς αν κάτι κάνω λάθος..., βασικό είναι η ΤΆΣΗ (5V, 9V, 12V...) και τα Amper είναι η ικανότητα να δώσει ρεύμα.
δηλαδή 5V 1000mA VS 5V 1500mA VS 5V 2000mA ο πρώτος φορτίζει πιο αργά και ο τελευταίος πιο γρήγορα.
Ένας φορτιστής όσα περισσότερα A (ή mA) έχει ο φορτιστής τόσο πιο γρήγορα φορτίζει. Προσαρμόζει τα A ο φορτιστής ανάλογα με το τι φορτίζει (πλακέτα φόρτισης φροντίζει).
δηλαδή για να καταλάβετε σε ένα φορτιστή ισχύει W=V*I. (αν λένε φόρτιση 10W μετατρέπεις πόσα A βγάζει ξέροντας τάση φόρτισης.)
ελπίζω να βοηθάει όλο αυτό...
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
παιδιά η δική μου παραγγελία έχει κολλήσει από 4/12 στο status "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Είναι δέμα των 15 ευρώ και δεν ανησυχώ για χρεώσεις, αλλά να φανταστώ οτι είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη καθυστέρηση??
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Καλημέρα. Εγώ έχει τύχει να περιμένω και 15 μέρες. Φαντάζομαι είναι λογικό λόγω ημερών και εξαρτάται κι απ' το αν είναι priority απ' ότι έχω καταλάβει. Έχω κι εγώ παραγγελία που μπήκε Παρασκευή και σήμερα ζήτησαν απόδειξη κλπ.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Εγώ έχει τύχει να περιμένω και 15 μέρες. Φαντάζομαι είναι λογικό λόγω ημερών και εξαρτάται κι απ' το αν είναι priority απ' ότι έχω καταλάβει. Έχω κι εγώ παραγγελία που μπήκε Παρασκευή και σήμερα ζήτησαν απόδειξη κλπ.
Απόδειξη σε παραγγελία με τη μέθοδο priority ή σε απλή παραγγελία?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδιά η δική μου παραγγελία έχει κολλήσει από 4/12 στο status "αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο". Είναι δέμα των 15 ευρώ και δεν ανησυχώ για χρεώσεις, αλλά να φανταστώ οτι είναι φυσιολογική η τόσο μεγάλη καθυστέρηση??
20 ημερες ηταν το δικο μου σε αυτο το status, απλα περιμενεις να ξεκολλησει
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Απλή και μπήκε τελωνείο. Ήταν από τις 30/11 Αθήνα και την Παρασκευή κουνήθηκε. Το πρωί ήρθε μνμ για δικαιολογητικά τα έστειλα και ήδη μου απάντησαν ότι προωθείται σε κατάστημα.
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!