Διαφήμιση

Παρουσίαση του Bluetooth Speaker BTS-06

  • Review

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 18 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Παρουσίαση του Bluetooth Speaker BTS-06

   Primary Features
   Model: BTS-06
   Design: Cool,Fun,Mini,Multifunctional,Portable
   Compatible with: iPhone,iPod,Laptop,Mobile phone,MP3,MP4,MP5,PC,PSP,Tablet PC,TF/Micro SD Card
   Supports: Bluetooth,Hands-free Calls,Microphone,Volume Control
   Functions: Stereo
   Connection: Wireless
   Interface: Micro USB,Power Charge Port
   Audio Source: Bluetooth Enabled Devices
   Material: Metal,Rubber
   Color: Blue,Green,Red,Yellow
   Technical Parameters
   Power Output: 6W
   Other Parameters
   Power Source: Wall Charger
   Charging Voltage: DC 5V
   Input: DC 5V/100-120mA
   Charging time: 3 hours
   Lasting Time: 6 hours
   Battery Capacity: 400mAh
   Dimension and Weight
   Product weight: 0.110 kg
   Package weight: 0.227 kg
   Product size (L x W x H): 8.10 x 8.10 x 5.50 cm / 3.19 x 3.19 x 2.17 inches
   Package size (L x W x H): 9.80 x 9.80 x 7.50 cm / 3.86 x 3.86 x 2.95 inches
   Package Contents
   Package Contents: 1 x Speaker, 1 x USB Charger Cable, 1 x User Manual


   Αγόρασα για το μαμώτο αυτό το μικροφωνάκι από το Gearbest, να δω κατά πόσο κάνει αυτά που λέει. Μιλάμε τώρα για 7 δολλάρια, δηλαδή 6 ευρώ και είπα … ας πάει στο καλό. Bluetooth ηχείο, με ενσωματωμένο μικρόφωνο μέσα για κλήσεις και αδιάβροχο… δεν μπορούσα να μην.
   Ήρθε λοιπόν σε μία πανάθλια συσκευασία, ένα κυκλικό πλαστικό σαν αυτό από μπατονέτες, όμως πολύ πιο λεπτό. Ήρθε σπασμένο φυσικά (λίγο αλλά πάλι) και κάπου εκεί λέω αμάν .. τα 6 ευρουλάκια μου.


   Τελικά το ανοίγω και το αντικείμενο σώο. Επέζησε της κάκιστης συσκευασίας του, αλλά και της σχεδόν καθόλου συσκευασίας από Gearbest (μόνο το κλασσικό χάρτενο περιτύλιγμα, ούτε καν χαρτί).


   Το βγάζω έξω και βλέπω ένα πολύ όμορφο κυκλικό μικροφωνάκι με τα κουμπιά του και τη βεντούζα του από πίσω (Εκτός από το πράσινο που αγόρασα εγώ, βγαίνει και σε μπλε, κόκκινο και κίτρινο)
   Αμέσως το πήρα στο μπάνιο του έβαλα νερό και το κόλλησα στον τοίχο. Κόλλησε αρκετά καλά (έτσι νόμιζα αφού έπεσε 2 φορές την πρώτη μέρα αν και μετά δεν ξανάπεσε, ίσως να έφταιγα και εγώ εδώ… δεν ξέρω, πάντως επέζησε) και το ξεκίνησα να δω τι κάνει και πως ακούγεται.
   Αυτό το τοσοδούλι που λέτε, μου έβγαλε 2 φορές πιο δυνατό ήχο από ότι υπολόγιζα και πολύ πιο καθαρό !!! Είναι μια λεβεντιά για το μπάνιο. Έπαιξα με τα κουμπιά του και είδα ότι όλα λειτουργούν ρολόι.
   Δυναμώνει, σιγανώνει, αλλάζει τραγούδια (μπρος ή πίσω), κλείνει, απαντάει κλήσεις, ακούγεσαι μια χαρά (οκ πρέπει να είσαι κοντά του αλλά πάλι… έχει θόρυβο το μπάνιο με το νερό κλπ) από το μικρόφωνο του, είναι ΚΑΠΩΣ αδιάβροχο αλλά δεν μπορεί να μπει μέσα στο νερό. Γενικά είναι μια ευχάριστη έκπληξη στην καθημερινότητα μου.
   Μετά έκανα τα τεστ μου για το πόσο μακριά μπορείς να το πάρεις και να μη χάνει σήμα. Το πολύ 6-7 μέτρα (με τοίχο μαζί). Πρέπει δηλαδή να έχεις το κινητό στο δίπλα δωμάτιο, αλλά και με φίλο τεχνικό που μίλησα μου είπε πως έτσι είναι γενικά η τεχνολογία Bluetooth, δεν φημίζεται για τη δύναμη του σήματος.
   Στα κακά του είναι ο κακός πολύ μικρός φορτιστής που ξεκινάει από usb και καταλήγει στην είσοδο του μεγαφώνου που είναι σαν και αυτό που έχουν οι φωτογραφικές. Δεν έβαλαν καν adapter και το μήκος του σύρματος αγγίζει τα 15 ολόκληρα εκατοστά.
   Τώρα θα μου πείτε με 7 ευρώ τι ζητάς… Τη δουλειά του όντως την κάνει !!!! Και η αλήθεια πως για 6 ευρώ έχω ένα υπέροχο εργαλείο που με άφήνει φουλ ικανοποιημένο και ακούω τη μουσική μου στο μπάνιο... ;)
   :beer: Cheers
  • Τώρα θα τραγουδάς και στο μπάνιο... :lol:

   Μεγιές σου. :thumbsup:
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση