Διαφήμιση

Xiaomi Mi 4 λύσιμο! Πώς να καθαρίσετε τη φωτογραφική μηχανή (βήμα-με-Οδηγός βήμα)

  • Tips&Tricks
  • Mi-4

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 22/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.20 για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Xiaomi Mi 4 λύσιμο! Πώς να καθαρίσετε τη φωτογραφική μηχανή (βήμα-με-Οδηγός βήμα)   Μερικές φορές χρειάζεται να καθαρίσετε την κάμερα της συσκευής, ώστε να πάρετε μια ευκρινή εικόνα. Οι φωτογραφικές μηχανές συχνά είναι βρώμικες, το οποίο μπορεί να μειώσει την ποιότητα των φωτογραφιών σας.

   Εδώ είναι ένα βήμα προς βήμα οδηγό για να καθαρίσετε τον φακό του Xiaomi’s Mi 4 φωτογραφικής μηχανής.


   Αυτό θα ακυρώσει την εγγύησή σας. Έτσι το κάνετε με δική σας ευθύνη.

   Βήμα 1: Συλλέξτε τα εργαλεία. Θα πρέπει να συλλέγουν ένα Philips κατσαβίδι, ένα έμβολο, πανί από μικροΐνες και ένα sim card tray key. Είστε πανέτοιμοι.   Βήμα 2: Αφαιρέστε το σύνολο sim card tray.   Βήμα 3: Για να αφαιρέσετε πίσω μέρος χρησιμοποιήσετε το έμβολο.   Βήμα 4: Θα δείτε δέκα μικρές βίδες αφού αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα. Αφαιρέστε τις βίδες φυλάσσοντας τες σε ένα δίσκο για να αποφευχθεί η απώλεια τους.   Βήμα 5: Θα δείτε τρεις μεγαλύτερες βίδες γύρω από το φλας της φωτογραφικής μηχανής. Δεν είναι υποχρεωτικό να αφαιρεθούν αυτές. Αφήστε τες εκεί που βρίσκονται.   Βήμα 6: Αφού αφαιρέσετε όλες τις βίδες θα μοιάζει με την παρακάτω εικόνα:
   Βήμα 7: Στόχος μας είναι μπροστινή κάμερα που βρίσκεται στη πάνω αριστερή γωνία (σημειωμένο με κόκκινο).   Βήμα 8: Τώρα ανοίξτε την κάμερα με κατσαβίδι ή μαχαίρι. Δείτε την παρακάτω εικόνα:   Βήμα 9: Καθαρίζουμε την κάμερα με μπατονέτα ή το πανί μικροϊνών. Να προτιμάτε το πανί. Μετά τον καθαρισμό του φακού θα πρέπει να συναρμολογηθεί η συσκευή ακολουθώντας την αντίστροφη σειρά.


   Το άρθρο θα το βρείτε από εδώ στα Αγγλικά: Xiaomi Mi 4 teardown! How to clean the camera (step-by-step guide) | Xiaomi Ninja