Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόβλημα με μπαταρια

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 20/05/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.5.18 ROM για 15 συσκευές. Οι υπόλοιπες ROM θα παραδοθούν σταδιακά.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πρόβλημα με μπαταρια

   καλημερα, μετά από αρκετό καιρό αλλα να τη μπαταρία του κινητουγιατι τελείωνε πολύ γρήγορα η άλλη σύμφωνα με την ένδειξη του κινητού. Το θέμα όμως παρέμεινε και στην καινούργια μπαταρία αφού μόλις πριν λίγο το έβαλα στη φωρτηση και από 59% σε λιγότερο από 10 λεπτά έφτασε στο 100%. Δε το νομίζω φυσιολογικό αυτό. Δεν ξέρω αν το επηρέασε το calibrate που έκανα χθες μέσω εφαρμογης, διότι χθες από το 83% και μετά μου έδειχνε ότι γέμισε η μπαταρία και το power bank σταματούσε να φορτίζει, ενώ σε άλλο κινητό δούλευε μια χαρά το power bank. Και αφού το έφτασα στο 100% με τα χίλια ζόρια το έκανα calibrate. Τι άλλο μπορώ να κάνω ?? Γιατι σε αυτή τη μπαταρία μ δείχνει ότι καταναλώνεται ακόμα πιο γρήγορα η μπαταρία. Υπάρχουν λύσεις σε αυτό ή απλώς χάλασε η ένδειξη και δεν επηρεάζει κάπου αυτό ??
  • Με τη συσκευή και τη μπαταρία που έχεις θα έπρεπε να ...ξεχνάς να φορτίσεις! Είναι ίσως ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Xiaomi στο τομέα "αυτονομία μπαταρίας"
   Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω επ'ακριβώς την περιγραφή σου, αλλά αν κατάλαβα καλά έβαλες καινούρια μπαταρία και είχες προβλήματα και με αυτή. Πρέπει να φροντίσεις να κάνεις μια αναβάθμιση στη rom που φοράς, εάν είναι παλιά, επειδή είναι πιθανόν να είναι η αιτία του "κακού", όπως επίσης και να χρησιμοποιήσεις 1-2 διαγνωστικά να καλιμπράρεις ΣΩΣΤΑ την μπαταρία σου. Στο τέλος ΑΥΤΟΥ του παλιού ποστ υπάρχουν 2 δοκιμασμένα "εργαλεία" που αν θέλεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις (εγώ ακόμα τα χρησιμοποιώ...).
   Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Wakerlock Detector για να διαπιστώσεις απο που ακριβώς έρχεται η απώλεια της ενέργειας της μπαταρίας σου...
   Τέλος, φόρτισε καλά και σωστά και με το ΡΕΥΜΑ και με σωστό φορτιστή τη μπαταρία σου και όχι με το power bank πριν ξεκινήσεις τα διαγνωστικά, αλλά και μετά τις διαγνώσεις (μετά το καλιμπράρισμα) και μετά να την χρησιμοποιήσεις στο κινητό σου.

  • Οκ θα τα δοκιμασω, με ένα jiayu φορτιστής γιατί ο δικός μου έσκασε στα χέρια μου πριν Κάτι μέρες σε ένα άλλο σπίτι. Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά... Είχα μία ρομ από τελη φλεβαρη και τώρα έβαλα την καινούρια. Ήμουν έξω όταν το διαπιστωσα για αυτό χρησιμοποιούσα την power bank.
  • Διαφήμιση
  • λοιπον μετα απο αρκετές ώρες προσπαθειών κατάλαβα ότι δεν έχει σωτηρία. Με calibrate kai repair από τις εφαρμογές που μου είχες είχε μία βελτίωση αλλά ακόμα θέλει πολύ δουλειά για να έχει μελλον. 10 λεπτά χρήση Wi-Fi και ανοιχτή οθόνη και είδη από 100% πήγε στο 86%. Ήταν όντως καινούργια η μπαταρία τελικά ή μουφα ?? Θα δοκιμασω το σαββατοκύριακο την παλιά πάλι.θα κάνω calibrate και repair με τις ίδιες εφαρμογές. Τουλάχιστον αυτή άντεχε στο 1% για 1-2 ώρες με ανοιχτό Wi-Fi και να μιλάω ταυτοχρονα.
  • Φορτισε την μπαταρία για αρκετή ώρα ακόμα μετά το 100%.
   Ίσως δεις μεγάλη διαφορά έτσι

   Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk