Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)

  • Οδηγός
  • RedMi 3/PRO

  >> Ενημέρωση VIP μελών <<

  Είναι έτοιμες οι 20 νέες XTRV-9.9.3/6 ROM για την που σας έχoυν σταλθεί μέσω του VIP mail.

  Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες MIUI 10 ROM.
  Θα σας δώσουμε νέες MIUI 11 ROMs όταν έχουμε διαθέσιμο Source.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Λοιπόν τα drivers έφταιγαν, το είδε τελικά, αλλά μου βγάζει τώρα FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)

   Τι πρέπει να κάνω?

   Λοιπόν μάλλον το πρόβλημα ήταν οτι με το που πέρασα τη rom για κάποιο λόγο κλείδωσε ο bootloader.

   EDIT

   Συνοπτικά μετά το brick το έβαλα σε fastboot mode (vol down + power, αφησα power με κρατημένο vol down και μπήκε τελικά), πήγα να περάσω twrp δε με άφησε, τσέκαρα και είχε κλειδωμένο bootloader (που αν θυμάμαι καλά όταν είχα περάσει πρώτη φορά ελληνική rom το είχα ξεκλειδώσει), το ξεκλείδωσα λοιπόν επιτυχώς και επέλεξα reboot device όπου είδα για πρώτη φορά σταθερά το logo MI και συνεχίστηκε η διαδικασία εγκατάστασης της rom.

   Ύπερευχαριστώ τον George Kaggelaris για την άμεση και άκρως κατατοπιστική βοήθεια του και τον χρόνο που διέθεσε για το πρόβλημα μου.
  • Διαφήμιση
   Διαφήμιση
  • Οπως κ άνω είχα δύο redmi 3 ξεκλειδωμένα. Πέρασα στο πρώτο από την 8.5 ελληνική την 9.5.2 xtrv αφού έβαλα το καινούργιο TWRP. Μετά την εγκατάσταση κ επανεκκίνηση κόλλησε. Εβγαζε για λίγο το mi logo κ έκανε reboot. Ξανά για λίγο mi logo κ έσβηνε. Με τον NasDriver σε επικοινωνία το πήγαμε σε edl και παρότι έλεγε κλειδωμένος bootloader περάσαμε την 9.6 global έκδοση με mi flash κ έγινε κανονικά.

   Κάνω το ίδιο κ στην άλλη συσκευή μέσω twrp και drickari παλι. Μόνο που τώρα μουλαρωσε κ δεν μπορούσαμε να φλασαρουμε με τίποτα. Ούτε σε edl ούτε σε fast boot. Ώσπου μου λέει ο NasDriver ασ το ξεκλειδώσουμε απλά. Κ αυτό ήταν , μπήκε σταθερα σε mi logo στην έκδοση που είχα βάλει ήδη βέβαια κ είχε πάθει brick , την 9.5.2 xtrv.

   Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Nas Driver που από τον πολύτιμο προσωπικό του χρόνο ασχολήθηκε μαζί μου κ λύσαμε τα πρόβληματα. Ευχαριστώ στο NasDriver και στο Φόρουμ!!!!